kaykayovera kullanıcısının son içeriği

1. K

Ruhsat gelmedi

Abiler kardeşler selamlar, Motosikleti alıp sigortayı yaptıktan sonra gelmesi gereken ruhsat gelmedi yahut geldi biz yoktuk çünkü o arada taşındık. Bu konuda ne yapmalı? PTT şubesine gidip oraya mı sormalı yoksa trafik şubeyeye mi gitmeli? Trafiğe gidersem işlemler ne kadar sürer masrafı ne olur?
  2. K

Büse motosiklet montu hakkında

Arkadaşlar merhaba, Bir arkadaşımdan çok az kullanılmış Büse marka mont alacağım fiyatı makul gibi 200 tl. Büse Asola modeli. Yorumlarınızı bekliyorum. http://www.motoin.de/Clothing/Jackets/Textilejackets/Buese-Asola-textile-jacket::36503.html?language=en
  3. K

Çanta demiri ve Topcase konusunda yardım

Selam arkadaşlar, XtremeMax 150 kullanıcıısıyım tipine gitmediğini bilsem de artçı eşyaları taşımak ve uzun yolda ıvır zıvır doldurmak için bir topcase ve çanta demiri alayım diyorum. İlk defa çanta taktıracağım motosiklete bugüne kadar depo üstü çanta bile kullanmışlığım yoktur. Aşağıdaki...
  4. K

Gaz yememe ve yığılma sorunu

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle belirteyim konuyu marka model şeklinde olan başlık altında belirtecektim fakat şu ara hiç aktif değil ve son yazdığıma cevap gelmediği için burada açıyorum. Geçen hafta bir Xtreme Max 150 aldım 1600 km de kozmetik olarak sıfır gibiydi. Fakat bazı sorunlar var. Akü...
  5. K

Uzun zamandır araştırıyorum artık karar vermeliyim

Merhabalar uzun zamandır forumda bol bol dolanıyorum. Gerçekten kaliteli bir forum. Şimdi ben motora yeni başlayacağım araba kullanmayı biliyorum daha önce scooter azda olsa kullandım. Çoğunlukla şehir içinde 15-20 km lik mesafelerde kullanacağım işe git gel. Onun dışında senede 4 defa...

Yeni mesajlar