Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Alırsam 0 almayı düşünüyorum. İlk motorum olacak. Uzun yolda çok sıkıntı çıkarır mı?
Sahibinden.com'dan bir resim paylaşacağım. Aynı böyle çantalar monte ederek uzun yola çıkmayı düşünüyorum. Beni yorar mı bu motor?
Arkadaşlar bugün saat 14:10'da Ankara İncek'te sınava girecek olan varmı benim haricimde :)
Sınavla ilgili olarak baya heyecan var. Yaklaşık hayatımda 45 dakika motosiklet sürdüm sınavı geçersek iyi
Sadece bisikletten alışkın olduğum dengeme ve arabadan alışkın olduğum debriyaj tecrübeme...
Az önce bütün videolarını izledim. Adam trafikte önüne gelene atar yapıyor küfür ediyor.
yavaş ilerleyen yolda da olsa trafikte telefonla oynamak çok yanlış onu geçtim, bir kadınla böyle mi konuşulur lan hanzo kadınların araba kullanmasının yasak olduğu cahil cühela arap ülkelerinde mi...
Değerli motosiklet.net kullanıcıları herkese Merhaba!
Bugün 2 saat direksiyon dersim vardı. Saat 13:00'da ders yerine gittim. Karşılaştığım manzara korkutucuydu.
Size şöyle söyleyim: Hani Kuba motorların çakmaları varya hah işte onlardan bi tane motosiklet. Arka tekeri inikti, koltuk...
Arkadaşlar Pazartesi günü ehliyet için başvurumu yapacağım. İlk gittiğim yer 450 tl fiyat çekti dersler filan içinde.
Sizin tanıdığınız daha uygun bir yer varmı acaba?
Arkadaşlar, abiler öncelikle kazasız-belasız sürüşler dilerim.
21.03.1998 doğumlu bir kardeşinizim ve ehliyetimi almadan trafiğe çıkmak istemiyorum.
Aklıma takılan şu: Yıl olarak 17'ye girdim ama mart doğumlu olduğum için 2015 mart ayınımı beklemeliyim?
Merhaba arkadaşlar.
2.el Honda CBR 125 R ile Motosiklet Dünyasına giriş yapmak istiyorum.
-Hız 70&80 km/h olmak şartıyla
-Her 1.5 saatte 20 dakika mola vererek
Akdeniz'i turlamak istiyorum.
*Ankara'dan önce Nevşehir'e (köyüme). Orada motoru 2-3 gün dinlendireceğim. 273 km mesafe...