Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi gunler Oncelikle 4-5 yildir aktif motor kullaniciyim. Yeni bir seruven icin cross almaya karar verdim.geziler doganin zevkini yasamak hosuma gitti . ama wheelie icinde onemli crf 250 yeterli olacak midir olacaksa modifikasyon gerekir mi ve nelerdir ?
cbf 150 2012 7300 km belli bir yol katlettikten sonra stop ettiğimde sağ tarafta motorda bir yanık kokusu geliyor bir arabanın debriyaj kokusuyla hemen hemen aynı şimdiden söyleyeyim kesinlikle egzozdan gelmiyor
baslıkta oldugu vitesli ögrendim ve debriyaj balatası biitii ama motor gidiyor pazartesi günü yaptırıcam debriyak saçlarınıda değiştirmek gerekirmi bilgileriniz icin simdidenn tesekkür ederim hayırlı günler
2012 model cbf 150 6700 km de 5. viteste motor aglıyor resmen altım da yok arkadas 90 nı geçmiyor debriyajında b isey yok motoru yeni aldım 2. el aldıgım insanıda tanıyorum hani kazık atacak birisi degil ben 300 km yaptım kesinlikle kurye motoru falan degil deneyimli abilerim bana allah askına...
Herkese Merhaba.Benim Mesleğim Kuryecilik Bugün Çalışırken Bir Motorsiklet Mağazasının Önünden Geçiyordum ve orda bu crossu gördüm çok beğendim.Almayı düşünüyorum ama nasıl bir motor verilen paraya değer mi bilgileriniz için şimdiden teşekkür eder ve iyi günler dilerim.