kartalkadir kullanıcısının son içeriği

1. K

DCT Şanzıman Sistemi ve Motosiklet

Umarım meraklı arkadaşlara yardımcı olur.
  2. K

Milli Minik Sporcular Asya Yetenek Kupası'nda

Milli sporcularımız Deniz Öncü, Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu Asya Yetenek Kupası’nda (Asia Talent Cup) yarışacaklarmış. Hepsine başarılar. :bounce:
  3. K

Honda NC750D Integra 2016

Bu da yine Honda'nın 2016 yüksek scooter modeli olan Honda NC750D Integra. Scooter için güçlü ve havalı gibi...
  4. K

Honda NC750S MT & DCT 2016

Bir başka Honda 2016 yeni modeli de NC750S. Bu model de hem normal hem de otomatik olarak satışa çıkan modellerden. Ayrı bir havası ve tarzı var. Renk seçenekleri de ayrıca havalı. :)
  5. K

Honda NC750X 2016

2016 Honda modellerinin videolarını bulup, paylaşmaya devam ediyorum. Bu modelin hem normal hem de otomatik vites olduğunu hatırlatma fayda var. Şimdiden iyi seyirler, model hakkında yorumlarınızı bekliyorum. :)
  6. K

Honda 2016 500cc Serisi (CBR500R & CB500F)

Lütfen izlerken nefesinizi tutmayın ve kalp atışlarınızı kontrol etmeye çalışmayın. Honda bu işi hem iyi yapıyor hem de iyi sunuyor. :bounce:
  7. K

Honda 2016 CBR500R

Elimden geldiğince Honda tutkunları için 2016'daki yeni modellerin fotoğraflarını toplamaya çalışacağım. Umarım beğenirsiniz. İlk olarak Super Sport modellerinden olan CBR500R'yi paylaşmak istiyorum. Tüm CBR tutkunları olduğu için beni de oldukça heyecanlandıran yepyeni bir model. LED...
  8. K

MOTO BIKE EXPO 2016'ya Davetiye İsteyenlerin Dikkatine

25-28 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Türkiye'nin en büyük motosiklet fuarına çift kişilik davetiye kazanmak isterseniz Honda Motosiklet Türkiye'nin Facebook ve Instagram sayfalarını ziyaret edin. Dün akşam bir yarışma başlatmışlar. Yeni modelleri Africa Twin için...
  9. K

Honda Honda CRF 1000L Africa Twin

Arkadaşlar, Dakar ruhunu taşıyan, CRF 1000L Africa Twin Dünya'da satışa sunulmuştu. Geçtiğimiz ay Avrupa'da lansmanı yapılan model şubat ayında Türkiye'de gerçekleşecek fuarda da sunulacakmış. Ve ön satışları başlamış. Eski Africa Twin'cilerin yorumlarını heyecanla bekliyorum... :cat: :cat: :cat:

Yeni mesajlar