kartalizma1903 kullanıcısının son içeriği

1. kartalizma1903

Engel tanımıyor(Mustafa Kemal Çelikkol)

Eyüp SERBEST/İSTANBUL 29 Ağustos 2010 Engel tanımıyor Motosiklet kazasında 3.5 yıl önce bir ayağını kaybeden dağcılık tutkunu makine mühendisi, proteziyle engel tanımıyor. Proteziyle daha önce Aladağlar’a tırmanan genç bir hayalini daha gerçekleştirerek sukayağı yaptı. ADANALI makine...
  2. kartalizma1903

600f,yzf r6,636,zx6r

arkadaşım serkan 600 cc racing makina arıyor 8000 lira nakiti var çok fazla üstüne çıkamaz(1-2 den fazla) 99-00 model civarı bişeyler arıyor satmak isteyen özelden ulaşabilir
  3. kartalizma1903

17-19 Mayıs 2008 / EMK Motofest 2008 [İptal Edilmiştir] Balıkesir Ören

Motofest 2008 17-18-19 Mayıs Burhaniye/Ören'de Dev organizasyon ile motosiklet tutkunlarını bir araya getirecek. Ege Motosiklet Kulübü, TMF ve Burhaniye Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen bu yıl ki organizasyonda: * Dev Oyun Parkurları * Turnuvalar * Dans Gösterileri * Moto Showlar *...
  4. kartalizma1903

revit mont marushin kask held eldiven

revit monte carlo model mont ile japon marushin marka kask satılıktır. kask 130 mont 250 ytl dir herhangi bir yırtıkları çizikleri yoktur alan arkadaşa held marka eldivenlerde hediye verilecektir. detaylar için özel mesaj atabilirsiniz.
  5. kartalizma1903

27 ekim sürücü sınavı sonuçları açıklandı

evet arkadaşlar dün açıklanmış benim bu sabah haberim oldu:d ilk kez girdim verdikleri kitabı tamamlayamadım bile kesin kaldık dedik ama kurtarmışız paçayı:d Dersler Ders Adı Puanı Açıklama MOTOR_B 75 GİRDİ TRAFİK_B 84 GİRDİ İLKYARDIM_B 80 GİRDİ canafar ehliyetli artık:P
  6. kartalizma1903

kedi ezdim:(

yarım saat önce şehiriçinde 55 km civarı hızla giderken dümdüz yolda yandan bir kedi önüme fırladı direksiyonu kırma yada fren yapmama zaman bile kalmadı üzerinden geçtim.allahtan direksiyonu sağlam tutuyordumki bişey olmadı.yakın mesafe diye kask takmadım sadece korumalı montu giyip çıkmıştım...
  7. kartalizma1903

Marushin MonoColor kask,NİC NJ 1007 Mont

arkadaşlar eldivenlerden sonra bu kask ve montuda aldım marushin in kalitesinden kuşkum yok ama NİC marka mont kullanan arkadaşlar var mı?memnunlar mı sormak istedim revit biraz aştı fiyat olarak bunda karar kıldım.teşekkürler
  8. kartalizma1903

arkadaşım kaza yaptı..

evet arkadaşlar son günlerde artan kaza haberlerinden sonra bugün tam gözümün önünde olan bir olay scooterda olsa tam korumanın şart olduğunu gösterdi bana(hiç koruma kullanmayan birine).çok hızlı değil 40-50 km/h da bize doğru gelirken benim motorla yerdeki kum çakıl karışımını farketmeden ön...

Yeni mesajlar