Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
123 KM de 4,48 litre yaktı. 1 km de 2.26 TL yakmış. 100 Km de de 3.64 Litre yaktı. Bu motoru şehir içinde kullanmayacağım turlama için, şehir içinde resmen benzini sömürüyor. Ama uzun yolda ideal geldi bana ortalama hız 90-100-125 arada 160-180 e km hıza çıktım
Motoru alalı 2 hafta oluyor. Yüksek devirde kullanmadım max hız 2-3 kere 140-160 genelde 50-60-80-90 şehir içinde. Motoru aldığımda benzin göstergesi en dipteydi 700 TLye depoyu fulledim. 2 gün sonro benzin göstergesi yine en dipteydi. Bu sefer 500 liralık benzin aldımm fulledim. Bana normal...
Motorum benzini çok yakıyor şehir içinde 1 hafta içinde 3-4 saat sürmüşümdür motoru.Toplam 18 Litre benzin yedi. Bu normal mi sizce, birde benzin kapağının ordan sürekli enjeksiyon sesi gibi bir ses geliyor. Depoyu dinleyince gayet net duyuluyor, uzaktan da sesi geliyor hafiften fark edilir şekilde