karapara kullanıcısının son içeriği

1. K

Ben çok KÖTÜ BİR ADAMIM... İçimdeki KÖTÜLÜĞE seslenin LÜTFEN..

SEVGİLİ MT ailesi Sevgili GÜNLÜK, (1.gün) Geçenlerde aklıma takılan ‘’Dünyada neden SAVAŞ, AÇLIK, ADALETSİZLİK, SÖMÜRÜ, ÇEKEMEMEZLİK, HIRS, ŞEHVET, ÖFKE, SEVGİSİZLİK vs.vs.vs. var ?’’ sorusu yüzünden mideme kramplar girdi,burnumun direği sızladı. Sorunun cevabına giden yolda AKILSIZ aklımın...
  2. K

her seçim bir vazgeçişdir.

www.bursadanhaber.net/artikel.php?artikel_id=384 "garanticiyiz; banka hesaplarımız var, gelecekte kullanmak için şimdi harcayamadigimiz" tespiti gibi bircok tespit cok hosuma gitti. "her seçim bir vazgeçişdir" kiymetli arkadasimin yukaridaki yazisini okur ve yukaridaki linki facebook vs. gibi...
  3. K

Çekim için kamera tavsiyesi?? Gopro nasıl ?

Yaşlandıkça hafızamın bana oynadığı oyunlar artmaya başladı, herşeyi unutur oldum. (B12 eksikliğimi var acaba:silent:)... Motosiklet üzerinde yaşadığım anları kaydederek hafızamın bu oyunlarını bozmak istiyorum...:mrgreen: Motosikletle giderken çekim yapmak üzere kamera araştırmasındayım.. Her...
  4. K

Motosiklet Camiası Kazaları ve İl Komiteleri

Biraz önce forumda trafik kaza videolarını falan izleyerek, hataların nedenlerini keşfetmeye ve anlamaya gayret gösteriyordum. Bu arada da bir çok kaza vs. haberi ile haberlere yapılan resmen ''Motosikletli arkadaşımızı biçmiş, bu cellat vs.. '' gibi haklı haykırışlar gördüm. Tam bu arada bir...
  5. K

MT Camiası Bir El Atar Mı?(Yazılarınızla Motosiklet Aşkıma Yardım Edin. Lütfen)

Sevgili MT Dostları, BURAYA yazdıklarınızı eşime okutacağım. LÜTFEN BİR DESTEK ATIN. 25 YILLIK özlemime son verin. Allah'a şükürler olsun mutlu,mesut ve huzurlu bir evliliğim var. Ben ilkokul 5-ortaokul 3 arasında vitessiz motosiklet kullanmış, sonra motosiklet aşkını üniversiteyi bitirdikten...