karahan_yel kullanıcısının son içeriği

1. K

Honda Honda PS 150 i Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar merhaba f1 9 kere yanıp sönüyor motor asiri yakıt 100km de 4 litre yakıyor bu onarmal birsey deneyimli arkadaşlarımızın yardımlarını rica ediyorum
  2. K

ÖN FREN KALİPER SORUNU YARDIM

MOTORUMUN ÖN FREN BALATALARINI DEĞİŞTİRMEK İÇİN İŞLEME BAŞLADIM KALİPER PİSTONLARI NI BALATALARI TAKMAK İÇİN İÇERİ İTTİM ÇİFT PİSTON BALATALARI TAKTIM LAKİN PİSTONLAR ÖNE GİTMİYOR FREN KOLU BOŞ BASIYOR NE YAPTIMSA YAĞ POPALAYAMADIM İŞİ BİLEN USTALARDAN YARDIM RİCA EDİYORUM
  3. K

İSTANBUL MALTEPE DE TAMİRCİ TAVSİYE EDEBİLECEK

HERKEZE İYİ SÜRÜŞLER DİLEKLERİMLE arkadaşlar 4 gün önce e5 de 80km hızla giderken motorun sol statör tarafından takur tukur ses geldi motor stop etti ev yakın iterek götürdüm statör tarafını açtım ve ufak parçalar mevcut du kırık yani statör de her hangi bir sorun göremedim lakin motoru sökmekde...
  4. K

İSTANBUL MALTEPE DE TAMİRCİ TAVSİYE EDEBİLECEK

HERKEZE İYİ SÜRÜŞLER DİLEKLERİMLE arkadaşlar 4 gün önce e5 de 80km hızla giderken motorun sol statör tarafından takur tukur ses geldi motor stop etti ev yakın iterek götürdüm statör tarafını açtım ve ufak parçalar mevcut du kırık yani statör de her hangi bir sorun göremedim lakin motoru sökmekde...

Yeni mesajlar