Karacat kullanıcısının son içeriği

1. K

Kuba Black cat

A1 ehliyetim var Black cat 150 cc 11 kW ı geçmiyor polis sıkıntı çıkarır mı? Teşekkürler
  2. K

Superlight 200 A1 ehliyet

Merhabalar,A1 ehliyette cc sınırı kalktı falan diyorlar.eğer kalktıysa superlight 200 11 kW ı geçmiyor çünkü.kullanabilir miyim? Commuter tarzı bişey almak istemiyorum.küçüklüğümden beri cruiserlere merakım var.hız tutkunu değilim.efendi bir şekilde motosiklet sürücüsüyüm. Cevaplar için şimdiden...
  3. K

Kuba Black cat mi. Mondial x treme maxx200 mü

Çok arada kaldım fiyat konusunda Black cat 5000tl xtreme max 5700 fakat aradaki 50cc 700 tl ye değer mi,hangi model daha iyi yeni başlayacağım motoru arazide kullanacağım . Yardımcı olursanız sevinirim Saygılar
  4. K

x treme max kullanıcıları

1.65 boya olur mu arazide iyi midir memnun musunuz?(x treme max kullanıcıları) ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ---------- parmak ucu bile değse yeter.daha önce xz 250 kullandım.
  5. K

ybr araziye gider mi

başlangıç için bir ybr almak istiyorum.trafiğe çıkmadan plakasız bir şekilde sıfır alıp dağda bayırda kullanacağım.ileride trafiğe çıkarmak istiyorum.beni taşlı yollardan kurtarır mı?
  6. K

Küba Black cat

Merhaba benim yaşım 14 kuba Black cat almayı düşünüyorum plakasız dağda bayırda kullanacağım,kullanacağım yer müsait orada bırakacam.birkaç sorum olcak 1)motor nasıl 2)titreme yapıyor mu 3) boyum 1.58, sıkıntı yaşar mıyım