karacaibo kullanıcısının son içeriği

1. K

Bajaj NS200 çalışmama problemi

2021 model 6000 km deki motorum sabahları normal çalışıyor ama bazen akşamları işten çıkarken çalışmıyor. Kontağı açtığımda enjeksiyon sesi gelmiyor gelmediği zamanda motosiklet çalışmıyor. Motosikleti cihazı bağlandığında B1999 hata kodu veriyor. Usta denge sensöründen olabilir diyerek...
  2. K

Topcase önerisi

Arkadaşlar motorumda Kappa k33 yan çantalar var. Aklımda 3 çanta var hangisini önerirsiniz? - Kappa kn56nt mi - Shad sh58x mi - Givi v56nn mi? Bu 3 markadan givi biraz pahalı Kappa ile Shad alınabilecek fiyatta ama hangisi daha kullanışlı olur bilemedim. Çantaları kullananların fikirlerini...
  3. K

Kask önerisi

10 - 15 bin TL arasında kask almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım arkadaşlar. Hem kendime hemde artçım için hangi markalar daha sessiz olur ve daha dayanıklı yardımcı olur musunuz? Bindiğim motor NC 700 integra.
  4. K

Motor bloğundan gelen sesler

Lifan LF250-B kullanıcısıyım. Nedense motor bloğundan çalışırken ve sürüş halindeyken çok ses geliyor sebebi neler olabilir?
  5. K

250 lik chopper önerin

arkadaşlar benim ilk motorum olacak. 250 lik motorlardan ilgimi çekenler; - RKS Cruiser 250 - Borelli Ledow CXM 250a - Lifan LF250-B - Mondial MCT 250 bu motorlardan hangisini tavsiye edersiniz yardımcı olursanız sevinirim...

Yeni mesajlar