Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar.
Geçtiğimiz hafta uzun yol yaptık. Yapmadan önce motorumun komple bakımını yaptırdım.
Yağ, ön arka balatalar, filtreler, buji değiştirildi. Varyatörün komple temizlik ve bakımı yapıldı. Kafam rahat çıktım yola.
Toplamda 2050 km yol yaptık. Gidişte, 700-800 km lerden sonra...
Merhaba arkadaşlar.
3000-4000 Bin arası scooter arayışındayım. İlk başlarda Honda beat bakıyordum. Ama araştırdıkça daha yeni modeller olduğunu gördüm. Şuanda yamaha cygnus l üzerinde duruyorum. Neden derseniz, tipi hoşuma gidiyor. En azından honda dan güzel. Aslında ön çamurluk olması motora...
Merhaba arkadaşlar.
Son zamanlarda motosiklet çalınma haberleri çoğaldı. Bende yeni motor aldım sayılır daha almadım ama. Çalınma riskine karşın araştırma yaptım. Vereceğim linkteki cihazı buldum. Aranızda bu cihazı tanıyan bilen kullanan varmı? Motosikletimize uygulayabilirmiyiz.
Link...
Merhaba arkadaşlar.
Uzun bir aradan sonra motora tekrar başlayınca bilmediklerimizi sizlere sorarak hareket etmek istiyorum. Daha önce hiç montum olmadı. O nedenle hiç anlamam monttan. Ben ANTALYA da yaşıyorum. CBF 150 motor kullanacağım nasipse. Kask ile ilgili konu açmıştım, sayenizde onu...
Merhaba arkadaşlar...
Forumda yeniyim. Kendime yeni kask alacağım. 200 - 350 TL arasındaki çeneden açılır tip kaskların listesini yaptıp. Siz tecrübeli arkadaşlardan hem bana, hem de benim gibi yeni başlayan birilerine yol göstermesi açısından bu listeden hangi kaskı önerirsiniz?
1. Shira sh...
Merhaba arkadaşlar...
Forumda yeniyim. Kendime yeni kask alacağım. 200 - 350 TL arasındaki çeneden açılır tip kaskların listesini yaptıp. Siz tecrübeli arkadaşlardan hem bana, hem de benim gibi yeni başlayan birilerine yol göstermesi açısından bu listeden hangi kaskı önerirsiniz?
1. Shira sh...