Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
biz iki arkadaş motosiklet kullanıyoruz trafik ve kasklardan dolayı birbirimizle konuşmamız kolay kolay anlaşılmıyor arkadaşımla nasıl konuşabilirim kulaklık vs gibi araçlarla
arkadaşlar ilk motorumu aldım scutter motor ve size söylemek anlatmak istediğim şu aldığım günden beri trafik ışıklarını 1 sefer bile aksatmadım arabaların ve yayaların geçtiği yerlerde durdum ve trafik kurallarına şimdiye kadar araçta olduğu gibi motosiklette hep uymuşumdur fakat bir kaç tane...
XY150T 4 zamanlı motormu 2 zamanlı motormu birde 350 km kadar yol yapmayı düşünüyorum motoru dinlendireyim mi yoksa soğutmama gerek kalmadan gidermi kaç tl yakar 350 km yola
arkadaşlar motosikletin benzin deposuna benzin aldıktan sonra bazı arkadaşlardan duyduğum kadarı ile 1 litre kadar yağ katıyorlarmış bunun zararı yada faydası nedir yağ neden konulur yağ motor ömrünü azaltmazmı yağ katılacaksa yağ numarası kaç olmalıdır
http://www.celikmotorsiklet.com/xt150t-8.htm
yukarıda bulunan linkteki motor için yedek parça önerebileceğiniz uygun fiyatlı alabileceğim siteler
ayrıca 2.el piyasısı nedir ortlama
http://www.celikmotorsiklet.com/xt150t-8.htm
yeni motorum yukarıda verdiğim linktenin aynısıdır 2.el olarak aldım biraz eksikleri var birde motorumu 12/12/2014 tarihinde aldım 15 dk kadar bindikten sonra ilk kazamıda yapacaktım allahtan trafik polisi gördü ve haklı olduğumu anladı karşı taraf...
arkadaşlar 600-700 tl kadar bütçem var bütçem derken öğrenciyim s3 32 gb cep telefonum var garantisi vardır cep telefonunu satacağım veya motosikletle takas yapmayı düşünüyorum 700 tl ye kadar scutter veya karga motor satan arkadaşlar iletişime geçebilirlermi
arkadaşlar 1 ay kadar öncesinden sürücü kursuna yazılmıştım ve hayatımda hiç vitesli motor kullanmamıştım sadece direksiyon sınavı olacağı gün 5 dk motor sürme imkanım oldu ve ilk seferde'de kalmadan sorunsuz bir şekilde ehliyetimi elime aldım 14-11-2014 tarihinden bu sevincimide siz değerli...
ehliyete bugun yazıldım arkadaşlar sormak istediğiniz sorularınız varsa cevaplayabilirim
bu arada yazılı sınavı kalkmış direksiyon sınavına gireceksiniz sadece
arkadaşlar ilk defa motor alacağım ve vitesli motor almayı düşünüyorum dikkat edilmesi gereken kurallar nedir
sadece 2 gün otomatik vitesli motor kullanmışlığım vardır
xcg 150 kuba motor alacağım bazı arkadaşlar km 0,20 kuruş yakar diyorlar
bazı arkadaşlar 0,13 kuruş yakar diyorlar
kayseri -kırşehir arası gidip geleceğim haftada 2 gün ortalama ne kadar yakar bu motor tecrübeli arkadaşlardan bilgi alalım
arkadaşlar b sınıfı ehliyetim var bulunduğum şehir kayseri sadece haftasonları kayseriye gidip gelmek için bir motor ve a2 ehliyet almayı düşünoyurum
fikirlerinizi öğrenmek istedim
kayseri kırşehir arası 150 km
motoru daha yeni kullanmaya başlayacağım daha önceden vitessiz asya sürdüm bi...