KaptanTMP kullanıcısının son içeriği

1. K

Yamaha MT25 Motorumun Motor numarası silinik

Eyvallah teşekkür ederim
  2. K

Yalnızca şase numarasına baktım şase numarası tutuyor. Motor numarası hiç aklıma gelmedi.
  3. K

Merhabalar mt25 motorumun muayene tarihi geliyor. Benden önceki sahibi kelle motor takmış ve bloğun üzerindeki numarayı silmiş. Muayeneden motor numarası silinik ya da okunmuyor diye hafif kusurla mı geçer yoksa ağır kusurla kalır mı sizce?
  4. K

Yağ değişiminden hemen sonra motor ışığı mt25

Vaktini ayırıp yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim.
  5. K

Yağ değişiminden hemen sonra motor ışığı mt25

2016 model Yamaha mt25 e sahibim. Bugün yağ değişimi yaptım Motul 7100 ile. Yağ filtresini sökmedim. Yağı değiştirdikten sonra motor ışığı yandı ve ekranda 42 numaralı hata yazıyor. Yamahanın sitesine girdiğimde 42 42 – Aşırı Isınma Kontrolü veya Yağ Kontrolü Yok (OX66) yazıyor. Acaba sorun...
  6. K

Yamaha mt25 2016 ne kadar yağ alıyor

Merhabalar 2016 model Yamaha mt25 e sahibim. Yağ değişimi yapacağım ama yağ filtresini temizlemiyeceğim. Ne kadar yağ alır blok üstünde 1800cm3 yazısı var ama çevremdekilere sorduğumda tam 2 litre yağ aldığını söylüyorlar. Filtreyi söktüğümde 2.4 litre mi olur
  7. K

Motul 7100 yağ aldım yanlış geldi

Merhabalar 2016 model bir Yamaha mt25’e sahibim ben yıllardır Motul 7100 10w40 kullanıyorum bugün yine sipariş ettiğimde etiketi farklı bir Motul 7100 geldi fotoğrafta adventure bir motor var. Bu iki yağda aynı mı sizce sıkıntı çıkarır mı iade etmeli miyim? Fotoğrafları paylaşıyorum aşağıda...

Yeni mesajlar