kapo80 kullanıcısının son içeriği

1. K

Acerbis fs-807 kask

Selamlar öncelikle, acerbis fs807 kask bugün elime ulaştı, internette kaskla ilgili pek yorum olmadığı için ben yazayım dedim. Öncelikle kask ECER22-05 sertifikalı 1450gr ağırlığında. Güneş vizörü yok ki bu da sağlamlığı arttırıcı bi faktör.aldığım kask M beden (57-58cm) diğer LS2-MT serisi...
  2. K

Honda crf 450x ... satılık yada takaslı

2007 model faturalı bakımlı, üstüne para alabileceğim herşeyle takas olur yada almak isteyenler için satılıktır.makul fiyatla gelen arkadaşı geri çevirmem...
  3. K

KTM Duke 390.

Selamlar herkese, hayırlısıyla 2017 model duke 390 motorunuzu aldık, allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Şimdi arkadaşlar bu motoru almadan uzun zaman araştırdım ancak bazı kronik sorunlardan bahsediliyor. Yaşayan varmı? Ve arka lastik için metzeller m5 yerine tavsiye edeceğiniz birşey...
  4. K

Honda CRF 450x . 2007 model faturalı.

Selamlar motor fazlalığından crf ile yolları ayırma vakti geldi. 2007 model faturalı ve tüm bakımları yapıldı. Sorun/sıkıntısı yok. 12.600tl düşünüyorum Pazarlık payı vardır.
  5. K

2017 Duke 390 lastik öneri

Selamlar millet, yeni aldığım duke 390 için arka tekerlek bakıyorum. (Desen uyumu bakımından ön arka şuan metzeller m5 sportec) İşin açıkçası aklımda 1-2 marka var ama yinede görüşlerinizi almak istedim. Islak/kuru zemin yol tutuş ve durma mesafesi öncelikli olarak ne tavsiye edersiniz??

Yeni mesajlar