kamyoncumemo kullanıcısının son içeriği

1. K

Toprak MotoGP de ne yapar sizce

Moto gp motorlarıok farklı aletlerdir, toprak yetenekli bir sürücü ama teknik anlamda o motorları değerlendiricek alt yapıya sahip olsunu düşünmüyorum. Schuamer iyi bir pilot değildi ama çok iyi araçtan ve mekanikden anlardı o yüzden ferrariyi şampiyon yaptı keza rossi de İş akrebosiyse...
  2. K

Ofroad cross trafiğe çıkar mı

yenğ gelen betalara bak
  3. K

Orta sıklet çılgınlığı! | Yeni dönem spor motosiklet kapışması

İnsan bazen kendisiyle konuluyor olmalı muzo
  4. K

Glock en ğyi silah değildir konumuz nişancılıksa, neden en güzelidir nede en sağlamıdır. Ama glock en iyi silahtır çünkü rahat toleransları vardır diğer silahlar çalışmazken o hep çalışır diğerleri tutukluk yaparken çamurda bile çalışır. Bu yüzden hayatını koruyacak an geldiğinde belinde cz...
  5. K

Muzo ben fiyat performansdan öte seçimler yaparım yazdıgım gibi. Amaç önemli bende amacı yerine getiricek aleti alırım. Neden 2el aldıgıma gelirsek ben iş yapıyorum bir mal 2000km de bile değilse ve çok uygunsa neden salak gibi full para verip alim?? Sadece özel bir motor varsa ve sadece bana...
  6. K

Abicim anlamamakta inat ediyorsun çocuk gibi, afrika twin yada gs yada ducati vs nın fabrikasını satın alırım. Bunların vereceği beygire ihtiywcım yok çünkü arazide hüçbirşey üfade etmiyor yakıt türketnekten ve komplikasyon çıkarmaktan. Bu yüzden suzuki seçtim. Kendime macera aramıyorum macerayı...
  7. K

Afrika twin yda transalpda sen 30 dakikada değiştirdiğün zaman konuşalım unutma videosunuda çekmen laızm benim gibi. Ben de herşey ispatlı :)))
  8. K

Muzo, tozlu orta larda biraz motor kullanda bize video çeksene. Gerçekten merak ediyorum :)) Ben mekanik yanı ön planda bir insanım, tamir ve bakımı rahat olmalı. Özel alet gerektirmemeli ve kullnılan sensörler otomotiv sektöründen gelmeli yani suzuki jimnydeki sensör bile v stroma uyuyor...
  9. K

Suzukiye gönül bagımvar doğru çünkü servisine bakan çocukları 30 senedir tanıyorum. Ama bir lay msrkadan bagımsız sonuçta motoru seçim yaparken daha önemli kriterle mevcut mesela hava filtesinib rahat ulaşılması gibi. Arazideyken önemli konular bunlar yada bujiler yada lastik değişimi gibi. Sen...
  10. K

Muzo motorun ccsğ yada ismi cismi hikaye ama hikayeni yazmak istiyorsan bisikletle bile yazabilirsin bana bulaşıyorusn yok v strom falan. Ben sanırım 1.5 sene evel şunu demiştim tenere alıcam çünkü amacım bu turu yapmaktı ve sağlam sadık bir alet olmalıydı sonra test ettim beğenmedim gittim...
  11. K

Muzo hep işin internet dimi :)) afrikaa tiwin in bile rakamlarını sayıyorsun ama gerçekte kullanmıyorsun. Get back to real kife bro. Ahahah
  12. K

muzo sanırım afrikada hiç motora binmedin yazın :))) genelde akiam seyehat edilir hahahah fakirler işte hahaha 55 derecede motora binip ölecekler hahahahah 1780337883 Muzo hiç afrika tweeen varmı kdrajda ahahah
  13. K

Son gülen iyi güler kıvırcık
  14. K

Hayabusamı asla göremüceksğnix :))) ama var hahaha
  15. K

Videoları atanıyorum böyle droneun ekranından çekiyorum çünkü pc yok ne yazıkki ağorlıktan ötürü geldiğimd ehepsini film yapıcam o yüzden böyle idare edin bir 6 ay 1780299564 Muzo pc yok yanımda, droneun kontrolcüsünden videoları izliyebiliyorum ve oradan telefonla çekip atıyorum. Forum modern...

Yeni mesajlar