kamyoncumemo 'in en son etkinliği

• K
    kamyoncumemo , Motorcuya Saldırı Anı ve 180k Ceza başlıklı konuya cevap yazdı.
    Cezalar iyi oldu
  • K
    kamyoncumemo , Yamaha Tenere World Raid 2026 başlıklı konuya cevap yazdı.
    rahatlık görecilidir, banada çok rahat diye lanse edilen rt1250 rahat gelmiyor akside racingler ve endurolar daha rahat geliyor. Tamamen...
  • K
    bende takıyorum lan :) ama gözüm hasas oldugu için yaz kış takıyorum. Gecede araç kullanmam ışık hassasiyetim epey fazla. Askerden kalan...
  • K
    kamyoncumemo , Yamaha Tenere World Raid 2026 başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bu motoru hakkını vereek kullanacak adam sayısı Türkiyede 3 yada 4 kişidir. Gerisi için lüxdür. 900gs alın geçin.
  • K
    Beni niye yazmadın gardaş, bizde suzukiye yalaklanıyoruz. bilhassada v strom a
  • K
    kamyoncumemo , Dünya turu başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bu arada şu anda dünya savaşı var ismi konmasada hacılar nereye gidiyonuz :) asyaya gitmeniz zor gitsenizde dönmenizin garantisi yok...
  • K
    ybr25 cb125f vespanın 125likleri bunlar zebille parçası olan basit motorlar. Yoksa dediğim gibi lojistik agınız ve cebinizde...
  • K
  • K
    ortak yanları gs1300 adventure olmaları yeni kasa zilyon tane elektornik zımbırtı. 3üde elektornik süspansiyon sisteminin bozulmasından...
  • K
    Dünya turu harış harış yol yapmak değil, iyi bir lojiktikde kurman lazım. O yüzden seçicrğin motorun basüt ve dünyada yaygın olması...
  • K
    Norton,royal enfield,triump bunlar eskiden çok kullanılırdı çünkü o zamanın teneresi v stromu transalpi onlardı. Ariel var birde, bunlar...
  • K
    Vespa basit moyordur ve her yerde yedek parçası vardır ve dünyanın en zorlu yollarında bile gider çünkü ğlastik değildir. Şasesi çoğu...
  • K
    Arkadaşlar o belgeseli sanırım tam izlemediniz herifler 2 tanede support aracıyla hatta mitsubishe de peşlerinden yedekparça ile geldi...
  • K
    Dünya turu motoru basit olmalıdır, çeşitli yakıtları kullanabilir olmalıdır ve rahat olmalıdır. Crf dğnta turu motoru değildir kadının...
  • K
    Benim gibi gay vloggerlara gün doğdu desenizse yumuşak muzik 40la viraja girmek :)))))