kaklen kullanıcısının son içeriği

1. kaklen

Üyelik silme

Forumda her konuda siyaset yapıldığından tiksinmiş vaziyetteyim, üyeliğimi silmek istiyorum ama ayarlarda göremedim. Nereden silebilirim, bununla ilgili bir ayar yoksa yönetim üyeliğimi silerse sevinirim.
  2. kaklen

Conta tercihi

motorumun musluğu benzin kaçırıyordu musluğu yenisiyle değiştirdim, kaçıran musluğu söktüğüm de içindeki conta sertleşip yırtılmış(özelliğini yitirmiş). Bu çıkan musluğu da conta uydurup yedek olsun diye tutmak istiyorum, benzinle temas eden bir bölge olduğu için kullanacağım contayı hangi...
  3. kaklen

Bionik e kardeş geldi (Flipper)

Daha önce aldığım bionik mobilete , flipper m14 kardeş geldi. Yakın zamanda ikisi de adam edilecek. Filipper a daha el atmadım, bionik in motor sökük evde yakında toplayacağım. Bu da motor
  4. kaklen

Can sıkıntısı (Telefon tutacağı)

Can sıkıntısından yağtığım telefon tutacağı çok özenmedim daha iyisini tekrar deneyeceğim. Forumdaki bazı konulardan ilham alınmıştır. Tutacak cd bu arada :D ısıtarak büktüm. telefonun altında gelen yerde lastik takozlar var telefon hem sağlam sabit dursun diye hemde telefonu çizmemesi için.
  5. kaklen

Mobiletten anlayanlar motor ses sorunu (video içerir)

Aldığım mobileti yavaş yavaş hallediyorum her şeyi hal oldu videodaki ses dışında tabiki , mobilet ten anlayan arkadaşlar nereden yapabilir. Debriyaj tarafını söktüm sürtme falan bir şey göremedim, manyeto tarafı için çektirme v.s elimde olmadığından sökmedim gerçi o tarafta ses yapacak bildiğim...
  6. kaklen

2 Zamanlı benzin yağ karışımı hesapla android

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takipteyim ama bu ilk konum olacak, geçenlerde bir mobilet aldım bionik hala varmı diye soranlar için zevkin eskisi yenisi olmaz, neyse elini ayağını toplarladık az çok çıktı birşeyler ortaya ama halen tabiki yapılması gerekenler var, Konumuza gelelim malum...

Yeni mesajlar