kaizeN188 kullanıcısının son içeriği

1. kaizeN188

24 nisanda ehliyet açıklandı 26 mayıs ta direksiyon sınavı !!

Arkadaşlar yardımınız lazım. A2 ehliyetim var B sınıf ehliyet için 13 nisanda sınava girdim ve trafik ve motor dan geçer not aldım. kursu aradım ne zaman direksiyon diye 26 mayıs dediler afalladım şaşırdım nasıl olur dedim bakanlık böyle tarih verdi dediler tamam dedim kapattım girdim netten...
  2. kaizeN188

Hayatımda iki defa kar gördüm oda öğlene kadar eridi :)

Arkadaşlar iyi geceler :) durdum durdum YGS-LYS çalışmaları arasında bir tenefüs yapayım dedim :) 2 yıldır motor sürüyorum 1 yıldır ehliyetim var ve bu 2 yılda yaklaşık 12 13 bin kilometre yaptım. Tabi her motorcu gibi benimde hayallerimde bir motor var, ama ona ulaşmak için daha çok zaman...
  3. kaizeN188

16 mart ehliyet sınavı bir el atın lütfen

13 şubat 1995 doğumluyum A2 ehliyetim var B ehliyet için kurs ilk önce girebilirsin dedi bütün her şeyi ayarladım belgeler sabıka kayıtları doktor raporları, sonra dosyaları verirken nisan sınavına girceksin dedi. Bir yandan sinir oldum diğer yandansa 1 an önce almak istiyorum bilgisi olan biri...
  4. kaizeN188

Hafif kask öneriniz ?

Arkadaşlar http://www.motosuperstore.net/LS2-DIAMOND-KAPALI-KASK-KIRMIZI,PR-1327.html kasktan kullanıyorum çok ağır geliyor bana :queen: boyun kası yaptım kullanırken :) 150 200 arası bütçem var daha fazla veremem hafif ama yine hakkını vericek bir kask önerebilir misiniz ? Yoksa bu fiyata...
  5. kaizeN188

Burda kamp tecrübesi olan bir sürü kişi vardır eminim :)

İyi günler arkadaşlar :) Össye hazırlanıyoruz arkadaşlarla ve kafamız çok doldu küçük çaplı tatil yapmak istiyoruz tabi öğrenci işi :) Öncelikle ihtiyacımız olan bir çadır bunda karar kıldık çift tenteli olduğu için... Linkine burdan ulaşabilirsiniz...
  6. kaizeN188

Farlarım yetersiz kalıyor aydınlatmada sorunum var arkadaşlar

Öncelikle herkese selamlar. Motorum crypton 110 yaz boyunca gece yolculuğu yapmam gidip gelmem gerekçek ve dün stop lambam ve kısalarım patladığı için ampuller değişti sanırım philips takıldı. Philipsler görüşümü baya daralttı ayrıca ben yaylaya çıkıyorum yani tehlikeli yol ve yolun ortasında...
  7. kaizeN188

Yamaha Yamaha Crypton 2011 Bilgi Paylaşım

Motor tipi hava soğutmalı, 4-zamanlı, Öne eğimli tek silindir Motor hacmi 110 cm³ Sıkıştırma oranı 9,3 : 1 Maksimum güç 5,1 kW (6,9PS) @ 8,0 dev/dk. Maksimum tork 7,9 Nm (0,81 kgf+m) @ 5,5 dev/dk. Ön fren Hidrolik tek disk, Ø 245 mm Arka fren Kampana mm Ön lastik 70/90-17 (38P) Arka lastik...
  8. kaizeN188

Honda TODAY aranıyor temiz..

Honda today aranıyor izmir e yakın yerlerde önemli ayrıcalık temiz olmasıdır. Model yılı çok önemli değildir temiz ve az km de olan today arıyorum siteden veya [email protected] adresine mail atarak ulaşabilrsnz..
  9. kaizeN188

rodaj için beLLi aralıklarla bazı yollar kapatıLsa..?

Evet arkadaşlar okulda proje dersimizde nasıl bir proje üretebilirim derken birden aklıma şu geldi; Yaşadığım yerde bir motorcu sürat motorununu açmaya çalışırken yaptığı kaza sonucu ölmüştü.. sürat motorları çok yüksek hızlara ulaşıyor bu hızları trafiğe açık şehirler arası yollarda...
  10. kaizeN188

1000 TL 'm var yardmcı olun..

Arkadaşlar kolay gelsin.. Siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve kendime göre bir motor arıyorum.. babam 1000 tl yardmda bulunabilceğini söylemişti ama şimdi kendin al diyor ve benim 1000 tlden bir kuruş fazlam yok :queen: şimdi çinli minli 2. el önerebilceğiniz bu fiyata kadar olan motorları...
  11. kaizeN188

HerKEse Mrb xP

motor bende 1 aydır bi tutku oldu. Herşeyini öğrenmek kullanmak istiyorum günün en az 1 saatini motorları araştırarak geçiyorm eskiden yolda gördüğümde ilgimi çekmeyen motorların yanına gidip incelemek istiyorm babamdan sözü aldım xD yazın ilk motorumu alıyorum daha 15 yaşındaym ama yazı iple...