kaiserr76 kullanıcısının son içeriği

1. K

Enjeksiyonlu Manuel Vitesli Motor

Merhaba, 6-5 yıldır aktif motosiklet kullanıyorum. Son iki motorumda 200(SYM Joyride) ve 250(Piaggio X9 250)'lik maxiscooter'dı. Artık manuel vitesli motosiklet kullanmak istiyorum. Günde 30 km yapacağım. İşe gidip gelirken kullanacağım. Model arayışı içerisindeyim. Daha önce kullandığım...
  2. K

Piaggio X9 250 Kornası nerede

Merhaba, x9 250 2007 model motorun kornası çalşımıyor. Kornanın düğmesini kontrol ettiğimde bir sorun yok. kornanın nerede olduğunu bir türlü öğrenemedim. bu konuda bilgisi olan var mı
  3. K

Üsküdar Sahil Motor Park Etme

Merhaba, Üsküdar Sahilde Marmaray'a yakın bir yere x9 250 maxiscooter motorumu sorun yaşamayacağım bir yere park etmek istiyorum. İşyerim Küçükçekmece'de olduğu için herhangi bir sorun olduğunda motora ulaşmam çok uzun süreceği için kafamın rahat olacağı bir yer arıyorum. Şu an marmaray...
  4. K

Marka model onerir misiniz ?

Alibeykoyden gunesliye ise giderken kullanabilecegim bir motor ariyorum. Tem otoyolunu kullanacagim icin ne tarz bisey almaliyim ki Tem'de sikinti yasamayayim. Butce olarakta 6500-7000 kadar cikabilirim Yardimci olabilirseniz sevinirim.
  5. K

hyosung gt 250 Lastik

merhaba arkadaşlar racing almayı düşünüyorum daha önce vitesli motor kullandım,150 cc jawa idi piyasada almayı düşündüğüm 3 motor var triumph t595 1998 1000cc 7.750 tl suzuki srad 1999 6000-7500 hyosung gt 250 2007 4500 tl 250 lik motorun arka lastiğini 180 lik takabilir miyim yani arka...
  6. K

Nikelaj Kaplama Nasıl Yapılır(Resimli)

Merhaba Millet,bundan 4 ay önce mondial zn 125 scooter aldım 2.el biraz bakım gerektiriyordu.Bende hafta sonları motorla uğraşmayı kafaya koydum. sonunda siyah 2007 zn 125 aldım, hemem hemen tüm nikelajlı kısmı söktüö motordan sonra internette ve cevremdekilere sorarak sonunda bu işi...
  7. K

Ehliyet ?????

Merhabalar herkese bir süredir motor almak için gün sayıyorum burada ehliyetim yok geçenlerde trafik kanun değiştiğini duydum artık kurslara gidilmesi zorunlu değilmiş bu konuda net bir fikrim yok bilgisi olan arkadaşlar var mı yardımcı olabilir misin

Yeni mesajlar