Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abilerim ilk vites atmayı bile bilmiyorum bana bu konu daha önce açıldı demeyin çünkü alacağım motorlar son model olacak dediğim gibi daha vites atmayı bilmiyorum bütçem 6000TL bu iki motor arasında kaldım iki motor hakkinda bilgi verip secim yaptirirsaniz sevinirm?
Abilerim ilk vites atmayı bile bilmiyorum bana bu konu daha önce açıldı demeyin çünkü alacağım motorlar son model olacak dediğim gibi daha vites atmayı bilmiyorum bütçem 6000TL bu iki motor arasında kaldım iki motor hakkinda bilgi verip secim yaptirirsaniz sevinirm?
Merhaba abiler ve kardeşlerim, benim yaşım 15 4 ay sonra 16 olacağım butcem 3000TL iyi bir elektrikli bisiklet almak istiyorum yardımcı olursaniz sevinirim.
Beyler yaşım 15 ehliyetim yok motor satın almak istiyorum aile izni sıkıntı değil çunkü kendi paramla alacağım ama çarşıya felan giderken polis olduda çevirirse geç diyebileceği bir motor lazım yani motora heveslendim uzun lafın kısası. Bu yaşta sürmeye başlayıp 2Sene sonra ehliyet sınavını çok...