Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunun için bazı siteler var ama hangileri güvenilirdir, vergi prosedürleri nasıldır tam bilmiyorum fikif alabilirim belki diye burada paylaştım konuyu. Hem ihtiyacı olanlar faydalanabilir sonrasında. Teşekkürler yorum için
1769069596
Çok teşekkür ederim bilgi için.
1769069730
Benim de tahminim...
Birader sen parçacı değilsin de bilgin varsa eğer şunu yap bunu yap gibi akıl verirsin.Yoksa da bilmiyorum der geçersin. Zaten yazdığımda da tecrübeli arkadaşların bilgi paylaşımına ihtiyacım var demiştim. Akıl almaya yazdım yani parça almaya değil. Yorum yapıyosun biliyormuş gibi boşa bildirim...
Parça arayışına girmem lazım, hızlı güvenilir ve ucuz nerden bulabilirim onu araştırıyorum
1768993760
Parça arayışına girmem lazım . Ucuz ve güvenilir nereden bulabilirim onu araştırıyorum
Eldeki bütün parçalar dağılmış ama. Yataklar pistonlar krank. Epey masraflı olacak ve parçaları nereden toplamak daha mantıklı çok bir bilgim yok. Teşekkürler yorum için
Merhaba arkadaşlar, 2017 model 600RR motorumda 30.000 km civarında zincir gibi bir şıngırtı sesi duymaya başladım. İlk başta egzantrik zincirinden şüphelenerek servise gittim ancak yapılan kontrollerde motorun yatak sardığı ve komple bittiği söylendi. Motor açıldığında pistonlar, segmanlar ve...