kadinmotorcu34 kullanıcısının son içeriği

1. kadinmotorcu34

Motorla uzun yol için dikkat edilmesi gerekenler, hazırlık nasıl olmalı

ekipmanlarının tam olması ve bakımına dikkat etmen gerekiyor, tabi önceliğimiz hızına ve çevreye dikkat etmek, şimdiden iyi yolculuklar
  2. kadinmotorcu34

Şuan Motor Alınır mı?

beklemek yerine kampanyaları takip edip faydalanabilirsin daha mantıklı olur, sıfırlarda bi düşüş olmaz daha çok 2.el motorlar düşer sonbaharda
  3. kadinmotorcu34

Motosiklet sürücüsü fenomen Deniz Servan hayatını kaybetti

Allah rahmet eylesin, severek takip ettiğimiz bi abimizdi.. Yakınlarına sabır diliyorum.
  4. kadinmotorcu34

İleri seviye motorsiklet eğitimi

Ben bu sektörde insanları ve hocaları çok fazla tanımıyorum, sadece Mustafa hoca yok başka hocaların da videosu var. Motosikletle yeni tanışan birisi olarak bir çok hocanın videosunu izleyip kendimce en uygun şeyleri öğrenmeye gayret gösteriyorum. Bu sayfada da bir çok videoyu tek bir yerde...
  5. kadinmotorcu34

Sağlam Kask Önerisi

Nolan N60-6'yı düşünebilirsin, hem iç güneş vizörü var hem de konforlu yapısıyla uzun kullanımlarda baya rahat ettiriyo Avrupa kalitesi de hissediliyor zaten :))
  6. kadinmotorcu34

Yükseltmek için motor tavsiye

satarken daha rahat satacagın icin onu önerdiiim
  7. kadinmotorcu34

Yükseltmek için motor tavsiye

bence rc390 almalisinn, saglamlik acisindan daha iyi
  8. kadinmotorcu34

Düşük bütçe ile cross motor

bu tarz bi şey işini görür mü bütçene de uygun gibi https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-rks-atmaca-motor-dan-rks-blackwolf-250-nakite-ozel-1263008798/detay
  9. kadinmotorcu34

Kullandığınız En Sağlam Motosiklet Nedir?

boyumun ve kilomun kolaylıkla kontrol ettiği motosiklet :)) Yamaha Nmax 125

Yeni mesajlar