kaanbyc kullanıcısının son içeriği

1. kaanbyc

Ls2 ff323 hakkında

Merhaba öncelikle ls2 kurye kaskıdır diyen arkadaşlar okusun yazımı ben ls2 ff323 kullanıcısıyım geçen hafta bi kaza geçirdim kafamı bir çok kez yere vurdum ve kaskı çıkardıgımda en ufak bi zarar görmediğimi anladım fiyatına göre karşılaştırırsak rakiplerinden üstün oldugunu anlarız fiber...
  2. kaanbyc

Lastik Önerileriniz ?

Pcx kullanıcısıyım irc ler den daha iyi lastiğe ihtiyacım var yağmurlu havada çok kullanmıyorum güzel havalarda viraja çok iyi girebilen ve yolu tutan yumuşak lastik düşünüyorum sizce pirelli diablo scooter mı yoksa michelin city grip mi almalıyım ? Tecrübesi olan arkadaşlar öneri lütfen 😁
  3. kaanbyc

Cbr 125 boy kilo durumu

125 cc motor alıcam a1 ehliyet için cbr düşünüyorum en ekonomiği ve en mantıklısı bana göre ama boyum 183 184 civarı kilomda 85 civarı motosiklette sıkıntı yaşarmıyım eğer olmazsa mt 125 seceneğine bakıcam o bana sıkıntı yaratırmı aynı konudan dolayı bilgisi olanlar yazsın şimdiden teşekkürler
  4. kaanbyc

Ehliyet !?

Arkadaşlar ben 14 nisan 2001 doğumluyum a1 ehliyet alıcam ama bu şekilde en yakın sınav olarak temmuz 29 da giriyorum ve yazı ehliyetli geçirmek istiyorum 5 nisanda son başvuru yapanlar 20 mayıs sınavına girebiliyor 14 ve 5 nisan arası çok az 9 gün için yazım kötü geçicek erken başvuru yapabilme...
  5. kaanbyc

Aliexpressten egzoz alınır mı ?

Arkadaşlar pcx motorum var ve daha fazla ses almak istiyorum türkiyeden alınıcak en ucuz egzoz 1000 tl üstü bende aliexpresten çin malı egzozlara baktım sizce motora zarar verir mi 400 tl ye felan denk geliyor paramın boşuna gidip motorumun bozulmasını istemiyorum ama bi şekilde ses istiyorum...

Yeni mesajlar