Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizim komşu o kadar alma dememe rağmen gitmiş markası bile belli olmayan 75 CC 4 zamanlı bir scooter a 1,700,000,000 TL vermiş.
İki gündür bizim evden gitmiyor vay bu nasıl olacak şu nasıl olsa daha iyi olur diye.
Ama benim dikkatimi çeken başka bişey varki oda motorun kesinlikle gaz yememesi...
Merhaba Arkadaşlar.
2 zamanlı scooter tip motor kullanan arkadaşlarımızın bir çoğunun 2 zamanlı motor seçmelerinin tek sebebi motordan alacakları performanstan vazgeçememeleridir.
Örneğin zamanımızda 4 zamanlı 100 CC lik bir motorsikletin verdiği performans asla 2 zamanlı 100 CC bir...
Merhaba Arkadaşlar...
Şu an 2003 Model 8 aylık bir Peugeot Vivacity ye biniyorum. Sıfır aldım ve benim ilk motorumdu. Satıp yerine Hondanın CBX 250 Twister i veya NX 4 Falcon unu almayı düşünüyorum. CBX 250 için herkez 3 ay sonra sıkılırsın o motor seni kemez diyor ama NX 4 Falcon hem çok...