Junzoe kullanıcısının son içeriği

1. J

Sürüş esnasında motor kitler ise tekerlekler de kitler mi?

Merhaba arkadaşlar, Deneyimli arkadaşlara sormak istediğim ve benimde korkmakta olduğum durum var. Scooter gibi otomatik motosikletlerde yol esnasında yatak sarma, kol çıkarma gibi bir durum oluşursa tekerler kitlenir mi? Kitlemez ise frenler haricinde motorda ne gibi bir sorun olur ise...
  2. J

Motor marş basmıyor

Merhaba arkadaşlar. Elimde Fiddle II scooter var. Motosiklet 2-3 hafta önce el marşı basmamaya başladı. Bende yeni bir Varta Akü ve ngk buji aldım taktırdım. 4-5 gün tek marşda çalışmaya başladı akü taktırdıktan sonra herhangi bir sorun yaşamadım. Bugün gün içinde el marşı zor basmaya başladı...
  3. J

İstanbul içi güvenilir motorsiklet şase düzeltimi yapabilecek yer var mı?

Arkadaşlar merhaba, Yaşadığım talihsiz bir kaza sonucu motorumda büyük hasar vardı. Bütün eksiklerini giderdim. Şuan için sadece motorun şasesi yamuk kaldı biraz. Motorum SYM Fiddle II. Orijinal 0 şase sanırım hiçbiryerde kalmadığı için bulamadım. İstanbul içi bildiğiniz şase düzeltimi yapan...
  4. J

Motorsiklet ön tekerlek disk balataya sığmıyor.

Merhabalar, Arkadaşlar çamurluğum hasarlı olduğu için değiştirmek istedim , ön tekerleği sökmem gerekiyordu bunun için. Söktüm herhangi bir sıkıntı yok fakat şimdi ön tekerleği yerine koymak istiyorum fakat disk balataya girmiyor. Balataların arası çok dar , yanlışıkla frene basmış olabilirim...

Yeni mesajlar