jonvolkan kullanıcısının son içeriği

1. jonvolkan

Yeni moturum - Suzuki SV650A (2017)

Tebrik ederim. Keyifle iyi günlerde kullanın inşallah. Çok özendim. Maşallah.
  2. jonvolkan

CC Yükseltme - Motor Önerisi

Evet benim motosikletim. Ben şimdi Fethiye'ye yola çıkıyorum. Hem tatil yapıcam inşallah hem de motosiklet getiricem. 23.000 km. Lastikler 2000 km de. Orijinal kontak anahtarı ile açılan Topcase var. 48 litre falan sanırım. Bakımına 3000 km var. Orta sehpası da var. 2016 Xmax 400 Abs lere bak...
  3. jonvolkan

CC Yükseltme - Motor Önerisi

Sana bir adet düşük kilometreli Xmax 400 verelim. Çokça da paran cebinde kalsın.
  4. jonvolkan

Trafik ihlal ihbarlarını nereye yapıyorsunuz?

Kimseyi vurdun mu? Bence hayır. Demek ki doktor işini biliyormuş!
  5. jonvolkan

Trafik ihlal ihbarlarını nereye yapıyorsunuz?

Bu fahri abi olmak isteyen kişilerin sağlam bir psikolojik muayeneden geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum. @onurdroid sözüm meclisten dışarı.@Osm@n sözüm senin meclisin dış kapısının da dışında.
  6. jonvolkan

Bakım için yağ toplama kabı bulamıyorum

Bitkisel sıvı yağları teknoloji ile oynayarak içindeki doymamış yağ asitlerini hidrojenize ediyor ve doymuş yağ asitlerine çevirip katılaşmasını sağlıyorlar. Kalp damar sağlığı açısından berbat birşey.
  7. jonvolkan

ADX 250 Modelleri Bayilerde!

Bu devirde diğer bazı 250 cc motosikletlerle kıyaslandığında Sym gibi bir marka bu fiyatı bence hakediyor. Çok da yakışıklı ve albenili duruyor. Sitesinde 12 taksit yazıyor. Peşinde daha uyguna alınabilecek demektir.
  8. jonvolkan

Kawasaki Vulcan S

Ben de öyle kastettiğinizi düşünmüştüm.. .:) Bir süredir sizin triumph başlıklarınızı okumaktan çok keyif alıyorum. Bu arada epey bir triumph 800-900 serisinden motosikletlere de baktım. Çok güçlü motosikletler. Kendi kullanım amacım ve yeteneklerime göre benim bu kadar yüksek güce ihtiyacım...
  9. jonvolkan

Lastikleri değiştirmeli miyim?

2 yıl önce Xmax 400 için Anlas Tournee 2 lastik takımı aldım. Islakta motosikleti aşırı temkinli kullanırım o yüzden yorumum olamaz ancak kuru yollarda epey zorladığımda oldu. Ben Anlas Tournee 2 den memnun kaldım.
  10. jonvolkan

Kawasaki Vulcan S

Evet DL-650 için ilanlarda en yeni motosikletler 3 yaşında. Biri 7000, diğeri 14.100 km. Sonra km ler yükselip gidiyor. Ben de aslında bunu demek istemiştim.
  11. jonvolkan

Kawasaki Vulcan S

Evet benim kullandığım NC nin de sürücü konfor selesi olmasına rağmen sele aşırı rahatsız gelmişti maalesef. 1784209038 Dik pozisyonda oturmayı sağlayacak şekilde daha yüksek motosiklet kullanmak gerektiğini düşünüyorum.
  12. jonvolkan

Motosikletlinin Ani Duruşu Trafiği Karıştırdı

Bunu ben de yaşadım. Ama durulacak gibi bir yer değildi. Arı boynumda vızır vızır titreşimini hissediyordum. Allah tan ben duracak yer bulup onu özgürleştirene kadar sokayım diye birşey gelmedi aklına.
  13. jonvolkan

Kawasaki Vulcan S

Vulcan S öyle mantık gütmeden falan heves ettiğim bir motosiklet. Onu alsam dere mere umursamam uzaktan bakar, yanından teğet geçer giderim. Ama konfor öyle değil. İki kişi rahatça daha uzak mesafelere gidip gelebilmeliyim. Bu konuda haklısınız. Ama yenilerde o eski cruiser v motoru yok...
  14. jonvolkan

Kawasaki Vulcan S

Tüh...! neyse canımız sağolsun. Bu Vulcan S sevdası burada bitmiş oldu. Teşekkür ederim. Ek olarak v-strom Xt lerin lastikleri hakkında bilginiz var m? Tel janta rağmen dubleks tabir edilen lastiklerden diye birşey kalmış aklımda?
  15. jonvolkan

Kawasaki Vulcan S

Şimdiye dek Ybr 125, Inazuma F ve Xmax 400 ile nispeten farklı motosikletlerle keyif yaptım. Xmax 400 Kendi başıma günlük 300-400 km mesafelere, artçı ile ise 150-200 km mesafelere günü birlik git-köfte ye- dön şeklinde aslında yeterli geliyor. Evet sele altı geniş bagajı var, evet otomatik...