jonvolkan kullanıcısının son içeriği

1. jonvolkan

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Çocuk en fotojenik fotosunu kendince karar vermiş paylaşmış...
  2. jonvolkan

Cb125F in varken baska bir commuter almak ?

Valla bravo. Benden sonra araçlara en az yaktıran 2. Kişi olabilirsin. Son fotodaki anahtar işareti bakım geldi demek mi oluyor?
  3. jonvolkan

İngiltere bu Türk Kahramanı konuşuyor! Motosikletin önüne atladı

Arkadaş yola hiç atlamasa sanki bu kaza olmayacakmış gibi gördüm ben. Belki son anda çocuğu hafif itmiş olabilir.
  4. jonvolkan

Herkese iyi bayramlar.

Kurban Bayramınızı tebrik ederim. Allah sağlık, afiyet ve huzur versin.
  5. jonvolkan

Ayvalık - Cunda - Dikili Civarında Ufak Bir Gezi.

Köftenin yanındaki kızarmış ve yağlanmış ekmek beni motive etti...
  6. jonvolkan

Ellerimi bıraktığımda motor sağa çekiyor

Eğer kazadan sonra motosiklette arkaya çanta takmak vb... bir değişiklik yapılmadıysa, bu sağa çekme konusunda ustanın söylediği doğrudur.
  7. jonvolkan

Cb125F in varken baska bir commuter almak ?

Bu forum motosiklet konusu haricinde de hiç bilmediğim ufuklara pencere açıyor. Şu karadelikler arası ziyaret falan. Üşenmedim araştırdım kara delikler falanmış...
  8. jonvolkan

Köyde nasıl motor sürüyorsunuz?

Yazık buradaki köpek bile sayılmaz.
  9. jonvolkan

Eskiden köy yerinde evin hayvanına zarar veren köpeği hemen vururlardı. Bu çok önemli bir konu. Maalesef bunu yapmaya alışan köpek bu alışkanlığı bırakmıyor. İşiniz zor yani. Eğer eğitim metodu dayak olacaksa bunun ciddi anlamda can yakıcı düzeyde olması gerekiyor. Ben köpek eğitiminde dayak...
  10. jonvolkan

Maşallah. Aslan yavrusuymuş
  11. jonvolkan

İzmir Çıkışlı Ege Turu

10 gün süren bir tur için muhakkak günlük banyo ve rahat uyku konforu yaşanmalı. Benim de tavsiyem ucuz mucuz ama bir pansiyonda kalmak yönünde.
  12. jonvolkan

mt25 aldım ama

O vakit çok sakin ve temkinli olmakta fayda var. Mümkünse yolu uzatacak da olsa trafiğin daha sakin olacağı güzergahları kullanırsınız.
  13. jonvolkan

mt25 aldım ama

İllaki acemilik olacaktır. Tecrübeli ancak aklı başında bir sürücü ile gidip motosikleti getirmeniz daha mantıklı olur. Rodajı yeni başlayacağı için hemen iki kişi binmezseniz daha iyi olur. Sakin yerlerde biraz yeni motosikleti tecrübe edip sonra trafiğe çıkmak sizin ve yeni motosikletinizin...
  14. jonvolkan

Dominar 250 katalizör iptali?

2015 yılında Suzuki, Inazuma F motosikletimin katalizörünü garanti kapsamında değiştirdi. Aynı model birçok motosiklette bu sorun yaşanmıştı. O dönem Konya'da Suzuki servisi sözleşmesini iptal etmiş olan tamircime yeni katalizörü gönderdiler, ayrıca bana da işçilik ücretini bile ödetmemişlerdi...
  15. jonvolkan

1900 Km'de İkinci El Motor Alırken Dikkat Edilecekler ?

Yani belki pas bile değildir o iyi bakmak lazım . Bazen yüzeyel kirler bile pas görüntüsü verebilir. Şase paslanması başlamışsa durmaz devam eder. Zamanla şaseyi zayıflatacak kadar da ilerleyebilir. Şase motosikletin ve sürücüsünün tüm ağırlığını taşıyan ana iskelet.

Yeni mesajlar