Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu forum motosiklet konusu haricinde de hiç bilmediğim ufuklara pencere açıyor. Şu karadelikler arası ziyaret falan. Üşenmedim araştırdım kara delikler falanmış...
Eskiden köy yerinde evin hayvanına zarar veren köpeği hemen vururlardı. Bu çok önemli bir konu. Maalesef bunu yapmaya alışan köpek bu alışkanlığı bırakmıyor. İşiniz zor yani.
Eğer eğitim metodu dayak olacaksa bunun ciddi anlamda can yakıcı düzeyde olması gerekiyor. Ben köpek eğitiminde dayak...
İllaki acemilik olacaktır. Tecrübeli ancak aklı başında bir sürücü ile gidip motosikleti getirmeniz daha mantıklı olur. Rodajı yeni başlayacağı için hemen iki kişi binmezseniz daha iyi olur. Sakin yerlerde biraz yeni motosikleti tecrübe edip sonra trafiğe çıkmak sizin ve yeni motosikletinizin...
2015 yılında Suzuki, Inazuma F motosikletimin katalizörünü garanti kapsamında değiştirdi. Aynı model birçok motosiklette bu sorun yaşanmıştı. O dönem Konya'da Suzuki servisi sözleşmesini iptal etmiş olan tamircime yeni katalizörü gönderdiler, ayrıca bana da işçilik ücretini bile ödetmemişlerdi...
Yani belki pas bile değildir o iyi bakmak lazım . Bazen yüzeyel kirler bile pas görüntüsü verebilir. Şase paslanması başlamışsa durmaz devam eder. Zamanla şaseyi zayıflatacak kadar da ilerleyebilir. Şase motosikletin ve sürücüsünün tüm ağırlığını taşıyan ana iskelet.