JOHNDOSAY kullanıcısının son içeriği

1. JOHNDOSAY

Ktm1290 s far sorunu

Yeni servisten geldim bütün her şeye baktılar yazılımları güncellediler iki gün yakmadı ikinci günün sonunda bugün tekrar yaktı herşeyi yaptım sprey falanda yaptım servis elektrik aksamı diyor
  2. JOHNDOSAY

Ktm1290 s far sorunu

Arkadaşlar merhaba 2024 model Ktm 1290 S sahibiyim Motorum durup dururken uzun far yakıyor ve farın olduğu düğme işlevini kaybediyor daha önce böyle birşey yaşayan oldu mu hiçbir şekilde söndüremiyorum. Sürekli uzun far yanık şekilde kalıyor.
  3. JOHNDOSAY

Motosikletlilerin feci kazası kamerada !!!

Kaza, Ümraniye Çakmak Mahallesi Tavukçuyolu Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir motosiklet sürücüsü yasak olmasına rağmen refüjdeki boşluktan dönüş yaparak karşı şeride geçmek istediği sırada, arkasından gelen motosikletliyi fark etmeyince olanlar oldu. Aynı istikamette...
  4. JOHNDOSAY

Kağıthane Tüneli'nde feci kaza

İstanbul'da Kağıthane Tüneli’nde üzerinde iki kişinin bulunduğu motosiklet devrildi. Kazada bir kişi ölürken bir kişi ise yaralandı. Yahya Albayrak idaresindeki 34 HY 3867 plakalı motosiklet, Kağıthane Tüneli’nde sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada, motosiklette bulunan...
  5. JOHNDOSAY

Bajaj sonunda zamlarını açıkladı :)

2018 eylül ayı itibari ile ,Bajaj firması da modaya uyarak zamlı fiyat güncellemesini yapmış bulunmakta. :)
  6. JOHNDOSAY

Vexo Skull Eldiven Yardım

Öncelikle merhaba ; Vexo skull eldiven aldım xl beden. Sormak istediğim xl beden biraz sıkıyor, xxl da büyük geliyor gibi, xl da elimde dikiş yerlerinden dolayı izler oldu,15 dakika kullandım motoru baya iz çıktı elimde. Sizce açarmı, genişleme yaparmı, yoksa hiç riske girmeyip xxl mı alsam...
  7. JOHNDOSAY

Motosiklet sürücüsünün ölümden döndüğü o anlar güvenlik kamerasında

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde ana caddeye kontrolsüz şekilde çıkan otomobilin motosiklete çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü yaralandı. Motosiklet sürücüsünün ekipmanlarının hayatını kurtardığı kaza anları ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, 1...
  8. JOHNDOSAY

Pulsar NS 200 Sticker Uygulaması

merhaba ; daha önce uygulayan birkaç kişi görmüş hoşuma gitmişti fakat Antalya'da ikamet ettiğimden yapan bir yer bulamadım en son araştıra araştıra yapan biri buldum ve bu şekilde bir işlem gerçekleştirdim, sizce nasıl olmuş mu ? [/url][/IMG]
  9. JOHNDOSAY

Aşırı hız Felaket ile bitti !!!

Tayland'da aşırı hız nedeniyle kontrolü kaybedilen motosiklet, trafik ışıklarında bekleyen otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet devrilirken, sürücü de yere yuvarlandı. Feci kazada şahıs olay yerinde hayatını kaybetti.

Yeni mesajlar