Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar başlıkta yazdığım gibi bu fiyat arası bi motorsiklet bakıyorum. hosuma suan için cbf ler gidiyor ama ybr m vardı 2012 onu sattm çünkü bi süre sonra çekişten düştüğünü hissediyor insan. yada bana öyle geliyordu. Cbf veya sizin tavsiyelerinizi bekliyorum
Arkadaslar 2011 model daha 5 binkmde YZF R 125 alacagm nasipse size birkac sorum olacak ilk olarak bunlarinon disli kaclik ikinci olarak 1-2 dis buyutsemnasil olur
Önemli bir ödemem oldugundan dolayı acil paraya ihtiyacım var. bu yüzden telefon bilgisayar ne varsa satıyorum. Telefonumu sattım bilgisayar kaldı onuda satacağım . MT lı olana ayrıca kıyagım olucak fiyat cok deyıp kapatmayın .
Arkadaslar bilgisayarım kısaca:
* ASUS P5K SE
Intel® Core2...
Arkadaşlar bayramda izmire gelip gezmek istiyorum daha önce hiç gitmedim denizliden geleceğim. bayramın 3. ve 4 gunu orda olacagım 2 motor olacagız bıze orada gezılebılecek yerlere götürebilcek yanı kısacası bizimle gezecek birini arıyoruz :)