Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bagaj üstü çantasını Supermotordan aldım %35 indirim var diye.Ama parasının karşılığını alamadım. Dikiş kusurları falan var.Kullanmasam iade ederdim.Sizden satın alırdım.
2024 de o güzel lastikler svartpilen 401 de geliyor.Maalesef 2024 250 likte de gelmiyor.MRF REVZ-C lastikle geliyor.
Daha...
Motorumdan memnunum.Kontrolü kolay düşürmekten falan korkmuyorum.Sadece biraz trafik olayı tecrübem yok.Sinyal korna,ayna kontrolü reflekslerim yok. Sabahın köründe bazen gece çıkıp turluyorum. :) İstanbul karmaşasına hazır değilim. Her tur sonrası iç çamaşırıma kadar sırılsıklam oluyorum :)...
Konu kararsızlık değil. Nakitimi hazırladım ve bir hafta önce anlaştığımız fiyata beğendiğim motosikleti almak için gittiğimde, artık o fiyata alamayacağımı öğrendim. Bu nedenle mecburen alternatiflere yönelmek zorunda kaldım.
Yeni vergiler sonrası fiyatlar arttı. Bu konunun, yeni motosiklet...
Herkesin aldığı fiyatı paylaşması, hem alıcıların bilinçli karar vermesine hem de satıcıların daha adil fiyatlar sunmasına yardımcı olur. Elinizdeki motosikletin gerçek değerini ve piyasadaki durumu hep birlikte görebilmek için lütfen siz de aldığınız fiyat tekliflerini forumda paylaşın. Bu...
Motosiklet piyasası bayiden bayiye, firmadan firmaya çok değişiklik gösteriyor. İkinci el piyasası ve sıfır piyasası buradaki ilanlar sonrasında daha dengeli olacağını düşünüyorum.Bilgi paylaşımı yaparak birbirimize destek olalım.
Kendime başlangıç motoru bakıyorum; Bayileri geziyorum. (Anlık...
2023 Kasa far ayağı bekleyen kullanıcı var 6 aydır gelişme yok servis muhattap olmuyor.Yurtdışında kendisi sipariş vermiş 3 misli para ödeyip gümrükten geçmemiş. Servisin cevabı ara ara sorgula belki gelir yedek parça diye belirtmişler.Bire bir kullanıcının cümleleri...
Başka bir kullanıcı 2024...
Svartpilen wp grubuna katıldım. Servisten kimse memnun değil. Yedek parça sıkıntısı yaşıyorlar. Tedarik parça konusunda servis tahmini bir zaman bile veremiyor.İstanbulda servisten parça bekleyen bir senedir parça tedariki yapamadıklarını ileten kullanıcı var.
1745037615
Ufak tefek fit bir...
Motomax den aldım.Depoda bir adet daha vardı.(1825TL)Cumadan sonra kur farkını fiyatlara yansıtacaklarını paylaşmışlar instagramdan baya kalabalıktı.
1744911811
Benim aklım nc750x de lansman fiyatı 600-650 arası olursa fırsat motoru olabilir. Kapora verdiğim içinde öncelikli alabilirim. Fakat...
Güncel durum için bilgi vermek isterim. Hala motor alamadım ama ekipmanları dizdim :)
Scorpion EXO-R1 AIR CARBON Matte Black
Knox MEN’S URBANE PRO® MK3
Alpinestar CR-X Drystar® Riding Shoes
Alpinestar Copper Gloves
Alpinestar Bionic Plus Knee Protector
Husqvarna Svartpilen 401 için bayiden...
Alternatif öneriler için teşekkür ederim.Tek tek hepsini inceleyeceğim. Fazla tecrübem yok.İnternetten araştırarak ulaşmaya çalışıyorum.
Svartpilenler kullanıcılarının olumsuz ortak bir kaç yorumu var. Bu sebepten vazgeçtim bu modelden.
- Titreşim rahatsız edici, özellikle ayak pedlerinde aşırı...