Janne kullanıcısının son içeriği

1. J

Motosiklet fiyatları neden insin ki?

Bajaj dominar indirimi görünce motosiklet sahiplerinin bir kısmı çılgına dönüyor, yok efendim biz şu fiyattan aldık nasıl iner.Arkadaşlar hep zam mı olsun, hep mal sahipleri mi kazansın, motoru olmayan arkadaşları düşünemiyor musunuz? Para için gözü dönen firmalar olduğu gibi aynı durumda...
  2. J

Bajaj kar marjı yüksek değil mi?

Şöyle kabadan bir karşılaştırma yaptım. Dominar 400 fiyatı ₹155772 yani 8600 TL son kullanıcı fiyatı. KTM duke 390 fiyatı 5 898,00 EUR 25000 TL son kullanıcı fiyatı. Dominar Türkiye'de 18000 TL iken Duke 24500 TL(Hala bu fiyattan satan yerler olduğu gibi son liste fiyatı 26500 TL oldu) Bu...
  3. J

KTM fiyatlarında GÜNCELLEME(Hadi yine iyiyiz)

Arkadaşlar Duke 250 fiyatı 20 bin lira olmuş.Kutlamamız lazım bunu. 3 kuruşa çalışıp almaya çalışalım diyeceğim ama hale bakın.Yazıklar olsun.Hadi karaborsacılar gibi 2. ellerin fiyatını uçurun bakalım! Hem zamdan şikayet edip hem de malını fahiş fiyatlarla ilana koyup ''Pazarlık olmaz'' diyen...
  4. J

Janta sıçrayan yağı temizleme yöntemleri

Kimya hocama sorduğumda %50 methanol işini görecektir, boyaya zarar da pek vermez dedi. Balata spreyi çok güzel çözüyor ama bir kutu sıktım, maliyetli oldu. Siz nasıl temizliyorsunuz o inatçı yağları :D Laboratuvar formülleri de alabilirim.
  5. J

Plaka gizleme yöntemleri

Ahlak dersi verecekler varsa şimdiden çıkıp gitsin bu konudan. Tadımız kaçmasın. Arkadaşlar öğrenciyim. Zar zor bir motor aldık borcunu ödüyoruz. Okul 5 gün, 1. Köprüyü kullanıyorum. Toplam mesafe gidiş dönüş 50 km. Malum yakıt da fazla gidiyor. Köprü girişinde motorculara cevirme çok oluyor...
  6. J

Sakal, intercom, kask sorunu

Uzun sakal ile rahat edilmiyor hiç kask içinde. İntercom mikrofonu bir yandan daraltiyor zaten. Çözümü var mıdır?
  7. J

Aliexpresteki 6 dolarlık ABS

ABS Anti-locked Motorcycle Universal Braking System 10mm Brake Caliper Assist System Dirt Pit Bike ATV Quad Scooter ABS Part http://s.aliexpress.com/UjU3EJ7n (from AliExpress Android) Ne ise yarar nedir bu?
  8. J

Pirelli diablo rosso 2 hakkında ilginç bir bilgi

Moto lastik AEA videosunda 130 ölçüsünde olan rosso 2 lastiğin Alman üretimi yapılmadığı, Brezilya üretimi bulunabileceği söyleniyor. İkisi farklı lastiklermis. Bajajcilar için üzgünüm diyor hatta videoda... Peki brezilya üretimi olanları kullanan arkadaşlar, memnun musunuz lastiklerinizden...
  9. J

Intercom+telefon ile kayıt alma hakkinda

Kayıt alırken ses alıcısı her zaman telefon oluyor. Sesi intercomdan almanın yolu var mıdır? Snap camera ise yaramadı malesef
  10. J

Emniyetten küçük plaka çıkarma

İstanbul içinde tüm emniyette aynı boyutta plaka mi veriyor acaba? Malum farklı şehirlerdeki plakalar farklı boyutlarda olabiliyor. Öğrenmek istediğim en küçük plakayı basan emniyette plaka yenilemek.
  11. J

Farklı ildeki plaka işlemi

Ikametimdeki plakayı farklı bir ilde yenileme işlemi yapabilir miyim? Kocaman plaka verdiler neredeyse araba plakası. İkamet ilime gitmeden buradan yenileme yapabilir miyim sizce? Plaka değişmeyecek tabii ki
  12. J

Eski 1. Sınıf hgs etiketleri yeni hgs kartlarına dönüşür mü?

Yoksa yeni baştan kart parası mı veriyoruz...
  13. J

Sizin 250cc SS tercihiniz nedir?

Seçeneklerde Japonlarımız+KTM var.Görsellik dışında Fiyat/Performans bazında olarak eleştiri yapalım.Benim gibi kararsız kalan arkadaşlar için de faydalı olacaktır. 2016 Temmuz ayı itibariyle güncel fiyatlarıyla beraber yazıyorum. 1)Honda CBR 250R - 14.700 TL 2)Kawasaki Ninja 250SL ABS -...
  14. J

Eldiven almak lazım

Ama bütçe düşük olunca bir şeye karar veremedim.200+-50 civarında yazlık ve en önemlisi koruyucu özelliğinin iyi olduğu eldiven tavsiyeleriniz nelerdir ?
  15. J

Hırsız ve Zeki insanlardan korkun.Zeki hırsızdan hele çok korkun

Motosiklete alışmak kendimce kötü sonuçlara da yol açmaya başlamıştı.Günlük en önemli egzersizlerden biri olan yürüyüş kısmını nerdeyse hiç yapmıyordum.Ben de kendime kota koyarak bisiklet+motosiklet kullanmaya başladım.Neyse konuya geleyim. Bisikleti aldım gittim çarşı taraflarına.Yanımda...

Yeni mesajlar