jagerbull kullanıcısının son içeriği

1. J

Şans Oyunlarından Gelen Para ile Motor Almak ?

Merhabalar uzun zamandır aklıma takılan bir soru vardı,yılbaşıydı piyangoydu derken aklıma daha çok takılmaya başladı bu soru. *Sizce Şans oyunlarından gelen para ile motor alınır mı ? *Bu para yaramaz düşüncesine ne şekilde bakıyorsunuz ? *O parayla motor aldın kesin bir kamyonda patlarsın...
  2. J

Başlangıç için Yol Endurosu.

Merhabalar, Gün geçtikçe başlangıç motoru olarak bir çok farklı tarz ve model araştırdım. Son olarak bir yol endurosu istediğime karar verdim(Gerçi şuan bin tl lik çinliyede razıyımda.) Eğer beklediğim yerlerden güzel haberler alırsam bir miktar para gelicek elime. tabi şuanda sizden...
  3. J

Türkiyeye CBR 125 R Gelmeyecek Dediler..?

Merhaba arkadaşlar , ailem uzun süredir , "motora binersen hakkımızı helal etmeyiz" tavrını korurken bugün ne olduysa "Tamam lan sana motor alalım a" döndü bu tavır, bizde fikir edinmek aynı zamanda da annemin güvenini biraz daha kazanmak amacıyla Honda Haldıza gittik. Sadece CBR250R vardı 125R...
  4. J

Fazlasıyla Havalı Değil mi ? LightMode Neon Kask

Motorsiklet sürmek zaten zorlu bir iş, bir de bazen gece kullanmak gerekiyor, işte o durumlar için LightMode kask var. Gece olduğunda motorsiklet kullanmanız gerekiyorsa, kendinizi otomobil sürücülerine göstermek için elinizden geleni yapmanız gerekir. Motorunuzun tüm ışıklarının, far ve...
  5. J

SKULLY AR-1 Akıllı Kask

Merhabalar, teknoloji haberlerini incelerken bu haber, gördüm, akıllı interaktif bir kask. Çok kullanışlı gibi gözükse de Dikkat dağınıklığı açısından biraz tehlikeli gibi geldi bana siz ne düşünüyorsunuz ? Fiyatlar sitenin linkinde var 6 farklı model var gibi duruyor, 1.300$ gibi bir fiyattan...
  6. J

ACİL 0 Rh + KAN. ŞİŞLİ MEMORİAL

Merhaba abilerim kardeşlerim , Dedem şişli memorial hastanesinde karaciğer nakli operasyonu gordu ve operasyon sırasında 58 unite gibi bir kan harcaması ile hastane stoğu tukendı, şu anda yoğun bakımda ve eğer acil bir durum olursa kullanabilecekleri sadece bir kaç ünite kan var. Sizden ricam...
  7. J

İlk görüşte aşk...

Merhabalar, Abilerim,ablalarım ve kardeşlerim; İsmim Emre , Ankara doğumlu olmama rağmen babamın askeri personel olması sebebiyle bir hayli dolaştık durduk Ankara,Mardin,İstanbul,Kocaeli derken ailem İzmit/Kocaeli'n de kaldı ben ise üniversite kazanmamla Mersine yerleştim yılın 9 ayı Mersinde...

Yeni mesajlar