Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba. Billas markası duyulmayan bilinmeyen bir lastik markası. Bildiğim kadarıyla bilecik sanayide üretilen yerli marka. Bir dönem iflas etmiş birşeyler olmuş onu da tam anlamadım. Eski tarihli bridgestone lastiklerimi değiştirmek üzereyken denk geldim. Fiyatları aşırı ucuz geldi...
Herkese merhaba. 2013 enjeksiyonlu sıvı soğutmalı aprilia scarabeo 200 motorumda çözemediğim bir problem var. Motora çok yüklendiğimde aşırı ısınmadan mı kaynaklı bilmiyorum ancak mesela 130la bir süre gittim sonra trafikte çok hafif gaz açarak gitmek istediğimde stop ediyor. Hiç bir çekiş gidiş...
Cümleten selamlar. Bu motor hakkında pek çok kötü yorum gördüm. An itibariyle fuardayım ve fiyatı çok ilgimi çekti. Çantasız 225 bin tl. Çantalı 235. Karta taksitte yapıyorlar. Şuan tam olarak böyle bir adv motor bakıyorum fiyatlar uçuk.çin olmayan bir tek himalayan yakaladım uygun fiyata ama...
Herkese merhaba. Nolan n40 full kaskım için ncom intercom b101r modelini aldım almanyadan. Ürün geldiğinde heyecanla montajımı yaptım ve bir müzik açtım. şok oldum. Hoparlör kalitesi hiç abartmadan söyleyebilirim ki pazarda eskiden kablolu mp3 player kulaklığı satılırdı 5 tl ye. Aynı onun gibi...
Herkese merhaba. Malum kasklar ve pedleri can yakar oldu. Bir süredir motorumu sattığım için ekipmanım garajda duruyordu. Yeni scooter aldım. Ekipmanı çıkardığımda Nem ve rutubetten dolayı ne kadar muhafaza etmiş olsam da pedlerin sünger kısımları döküldü. Nolan gt40 full kaskımı çok seviyorum...
Arkadaşlar motosikletim için iyi ve esnaf gibi esnaf bir egzozcu arıyorum. İstanbul avrupa yakası tercihimdir. Şirinevlerde (isim vermeye gerek yok) 2 kez kaynak gördü ve parası ödendi. Yine patladı. Çıkmasını bulamıyorum. Değişmesi lazım dediler. Feriki de önermeyin. Yeni yaparım 4 bin lira...
Arkadaşlar bugün intercomun mikrofonu bozuldu. Saffet usta doğubank dahil bir kaç kişiye sordum soruşturdum çözen de olmadı yönlendiren de. Ben de bir ilandan sinan ustaya ulaştım. Kartal cevizlide sadece kask bluetooth üzerine servisi var. Her türlü intercom tamirini elinden geldiğince...
Herkese iyi forumlar.
Mt-03 660 için ön cam arıyorum. Özellikle istediğim modelin yalnızca kappa ve givi markası bulunuyor. Epeydir araştırıyorum maalesef bulamadım. Resimdeki ön camı arıyorum. Eminim forumda bazı arkadaşlar taktırmıştır. Yurtdışı sitelerinde var fakat pahalıya geliyor...
Herkese selamlar. Hafif enduro touring tarzı bir kask arıyordum ne zamandır. Modüler kasklar içinde tavsiyeniz varsa alırım.
Beğendiğim kasklar şunlar;
1) Givi Tourer X.01 - Modüler olması iyi. Hem scooter hem enduro hem ss de kullanabiliyorsunuz. Bir arkadaşın bu kaska resmen çöp dediği bir...
Semih Bostanoğlu bugün ise sosyal medya hesabından Kenan Sofuoğlu ile birlikte çekildiği bir fotoğrafını paylaşarak, danışmanlık görevinden ayrıldığını bildirdi. Bostanoğlu açıklamasında, "Sebep olduğum bir paylaşım dolayısıyla danışmanlığını yürüttüğüm Sayın Kenan Sofuoğlu yoğun eleştirilere...
Herkese selam. Narcos cali carteli guadalajara filan derken bakın ne buldum. Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ancak araştırdım ve birşey bulamadım. Sanırım meksika ürünü ve buna benzer bir motor ülkemize gelmedi diye biliyorum. Detaylı link aşağıda. Sizce Tekken modeli çok şık değil mi...
Arkadaşlar klasik olacak ama yardımlarınıza ihtiyacım var.
An itibariyle sym hd2i 200cc ye biniyorum. idareten bindiğim bir model. enduro sevdalısıyım fakat imkanlar doğrultusunda Mondial RX3 veya Regal Raptor Spt350 alacağım. şimdi değerli dostlardan bazıları çıkıp toprakta mı bineceksin yolda...
Herkese iyi günler. Bazı enduro benzeri touring motosikletlere tel jant + tourance lastik takılır mı takılsa nasıl olur? Konu ile ilgili bilgi bulamadım pek. Yani örnek verecek olursak Multistrada'ya bu işlemi yapıp çamura girsek olumlu sonuç alırmıyız? Ya da bmw f twin serisine yapsak olur mu...