Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamın aleyküm cümleden arkadaşlar.
Led xenon ampül takmak istiyorum. Lakin biliyorsunuz sistemi aküden almak gerekiyor. Ac akımla led bozuluyor. Aynı tesisat üzerinden elektirigi aküden alamazmiyiz. Bilen anlayan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
Herkeze selam arkadaşlar
Benim 2014 model Apache de gösterge tamamen bozuldu. Sanırım tamiri de yok. Yurtdisindan alabileceğim bir adres varmi. Burda malum fiyatlar baya yüksek. Parça numarası: N9222990
Merhaba arkadaşlar herkeze selamlar.
Tvs Apache 150 gösterge panelinde böyle bir arıza mevcut. Kontağı açınca hersey normal başlıyor. Km göstergesi ve lambalar sorunsuz şekilde çalışıyor. Sonrasında motora gaz versemde devir saati tepkisiz.
Uzun zaman önce birkaç kere daha yapmıştı saniyelik...
Arkadaşlar Tvs Apache Rtr 150 motorum ardarda marş ile 4-5 sefer çalışıp stop etti ve bir daha çalışmadı. Buji de ateşleme yok.
Bujiyi değiştirdim, bobinide değiştirdim, statör kontrolü yapıldı, elektrik üretiyor. Tetikleyiciye Led lamba bağladım yanıp sönüyor. (ölçü cihazım yok) Kablolarda...