jackal_64 kullanıcısının son içeriği

1. jackal_64

UZUN YOL..

Arkadaşlar merhaba cumartesi günü bu güzergahtan K kütahya Simav’a gidicez. Hava da muhtemelen yağmurlu olacak tavsiyeleriniz nelerdir? Yanımıza neler almamız gerek ikimizde de sadece kuyruk çantası var topcase yok sanırım üşüyeceğiz baya :) Yakın zamanda uzun yol yapan varsa hava ile...
  2. jackal_64

Satılık sıfır Interphone sport intercom

Merhabalar 4 gün önce aldığım intercom cihazımı satıyorum ( yanlış model aldığım için ) 1 kere kutusunu açtım ve tekrar kapattım Interphone "nin yeni ürünü SPORT modeli Fiyat : 750 tl pazarlıksızdır 0535 300 56 44
  3. jackal_64

Fz6 dan R25 geçmek

Merhaba arkadaşlar şu an fz6 Fazer 2 yıldır kullanmaktayım ama R25 çok beğeniyorum Fazer 8 veya Cbf 1000 almak istiyordum Fakat şu an için durumlar el vermiyor. Ancak seneye alabilirim. Gerek yakıt gerek İstanbul trafiğinde kıvraklık olarak 1 yıl R25 alsam diyorum acaba fazerden sonra pişman...
  4. jackal_64

VİP DAVETİYE

Arkadaşlar merhaba Fuar için elimde vip davetiye var bununla hangi günler fuara girebilirim. Ve çekilişe katılabilirmiyim..
  5. jackal_64

FAZER İÇİN LASTIK SEÇIMI

Selam arkadaslar fazer motorum için lastik almam lazım hemde acil tarafından üzerindeki lastikler 2008 tarihli vede bitik desem yeridir.şu an için metzeler m5 üzerinde yoğunlaştım yada m7 de olabilir michelin de düşündüm fakat aşırı pahalı metzeler içinde olumsuz yorum yok ama bide size...
  6. jackal_64

ACİL İZMIR KASK

Merhaba şu an Bir arkadaşımla Ege turuna çıktık shoei kaskım var ancak yolda şeffaf olan vizör düştü ve kırıldı ve biz gecede yol yapmayı planlıyoruz shoei vizörlerin sıfırı çok pahalı akşam üzeri izmirde oluruz eğer çene açılır ls2 kaskı olan varsa takas edebiliriz yada bu kaskı güneş vizörü...
  7. jackal_64

İzmirli"ler bi bakarmısınız..

Merhaba arkadaşlar İzmirli arkadaşlarımdan ricam şu an İzmir'de Ege Üniversitesi hastanesinde babam ameliyat olacak sanırım hafta sonuna kadar Burdayım ama hastane bahçesinde pineklemek baya bi sıkıntı veriyor. Bilen İzmirli arkadaşlar varmı bilmiyorum şöyle bi scooter kiralasamda izmiri biraz...
  8. jackal_64

sizce kim haklı?

Bir arkadaşım kaza yaptı fakat kimin haklı olduğunda tereddütte kalmış,fotolara bakıp söyleyebilrimisniz sizce kim haklı? Olayın detaylarını kendisi yazıcak ben sadece konuyu açıyorum yorum sizlerin...
  9. jackal_64

Su geçirmez iphone telefon tutucu sıfır

Mükemmel kalitede su geçirmez satılık 50 ₺ Tel : 0535 300 56 44
  10. jackal_64

Su geçirmez telefon tutucu İphone sıfır ambalajında

mükemmel kalitede sıfır ambalajında iphone su geçirmez telefon tutucu
  11. jackal_64

SU GEÇİRMEZ TELEFON TUTUCU NOTE 2

Merhaba telefonumu değiştirdiğim için satıyorum ilgilenenler hiç kullanılmadı sıfır.. Telden ulaşın tel:0535 300 56 44
  12. jackal_64

Su geçirmez note 2 telefon tutucu

Selamlar elimde sıfır dışardan getirttiğim samsung galaxy note 2 su geçirmez telefon tutucu var mobilden yazdığım için resim atamıyorum daha sonra atarım fiyat olarak 50 tl istiyorum Tel 0535 300 56 44
  13. jackal_64

TERTEMİZ SHOEI KASK..

arkadaşlar kaskım satılıktır full face kullanamadığım için satıyorum çene açılır alıcam ilgilenen ler.. 0535 300 56 44 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-kask-shoei-kask-tertemiz-148887868/detay/
  14. jackal_64

CBF 150 JANT VE LASTİK SORUNU

Merhaba benim motor arka lastikte bi sorun var nedendir anlamadım ama lastiğin havası tam yola çıkıyorum yolda biraz yanlıyım veya başka bişey birdenbire hava tamamiyle sönüyor tahminim jantın deforme olan biyerinden kaçırıyor lastiğe havayı basıyorum bazen 3-4 gün inmiyor bazında yukarda...
  15. jackal_64

Ege turu için tavsiye

Merhaba arkadaşlar malumunuz mübarek Ramazan ayı içerisindeyiz ve nasip olursa arkası Bayram bende kısmet se bayramdan sonra ( 20 Ağustos gibi) bi Ege turu yapmak istiyorum fakat şu an için kafamda bir rota belirlemedim. Geçen sene bu na yakın bir gezi yapmıştım fakat çok kısa olmuştu memlekete...

Yeni mesajlar