Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese Merhaba
Ankara'da yaşıyorum şu an için motosikletim yok.İnşallah Önümüzdeki zamanlarda almayı düşünüyorum.Sorum şu internette hudsonderi'de ls2 ff396 kask 200 lira, agv k3 450-600 lira arası agv k5 ise 500-600 arası.Daha önce ehliyet sınavının haricinde kafama hiç kask takmadım.Sizce...
Selam arkadaşlar şu an için motosikletim yok ama okula gidip gelirken lazım oluyor sırt çantası.Nasip olursa yaza doğru bi motosiklet düşüncem var.Onun için motosiklet üstündede güzel ve kullanışlı olacak şekilde sırt çantası arıyorum.Aşağıdaki çantalardan hangisini tavsiye edersiniz? Veya sizin...
Selam
Arkadaşlar hem okul için hem de motosiklet kullanırken şık duracak ve kullanışlı bi sırt çantası arıyorum.Bütçem 120 lira'ya kadar.Almak istedğim motorlar duke200,z250sl ve pulsar200ns bu motorlardan birini alacağım nasip olursa.Önerilerinizi bekliyorum.Bu arada Decathlon'dan bi sırt...
Selam
Kısmet olursa önümüzdeki ay bu 2 motordan birini alacağız.
Motoru ankara'da sadece şehir içi kullanacağım.Motora yeni başlıyorum.2 motoruda inceledim gerçekten ikiside kaliteli.Duke nin oturuş pozisyonu biraz daha dik daha iyi konumlandırılmış gidon boyum 1.83.yedek parça fiyatları ...