İYİSURENADAM kullanıcısının son içeriği

1. İYİSURENADAM

HALKALI'DAN ÇALINAN YAMAHA R25

Selamın Aleyüm Dostlar. 20 Haziran 2018 gece saatlerinde Halkalı Gonca sokaktan 16 SUM 62 plakalı YAMAHA R25 motorumuz kilidi kesilerek çalınmıştır. Bulunmasına yardım edildiği takdirde kişi veya kişiler ödüllendirilecektir. İLETİŞİM BİLGİLERİ FATİH ŞAHİN = 0546 808 13 00 FOTOĞRAF LİNKLERİ...
  2. İYİSURENADAM

Honda CBR 600F FI Arızası Yardım / Kullanıcıları İçeri Lütfen

Herkese hayırlı ramazanlar. Honda CBR 600F ( 2006 ) Motosikletimin şanzımanından tutun krankına kadar en iyi şekilde ağır bakımları yapıldı. Ustadan aldım problem yok. Grenajlarını vs taktım. Rölantisi düşük geldi stop edecek gibiydi rölantiyi açayım derken rölanti ayar kablosu elime düştü...
  3. İYİSURENADAM

Selamın Aleyküm Gençler

Biliyorsunuz 04.09.2016 Tarihinde HONDA CBR 250 R modelli motorum İSTANBUL AVRUPA YAKASI Bağcılar Mahmutbey'den çalınmıştı. 1 ay oldu hala ses seda yok . Gören bilenleriniz bilmiyorum var mı son çareler ve zaten polis hiç ilgilenmiyor. Benımle özelden iletişime geçerse süper olur. Youtube da...
  4. İYİSURENADAM

Selamın Aleyküm Gençler

Biliyorsunuz 04.09.2016 Tarihinde HONDA CBR 250 R modelli motorum Bağcılar Mahmutbey'den çalınmıştı. 1 ay oldu hala ses seda yok . Gören bilenleriniz bilmiyorum var mı son çareler ve zaten polis hiç ilgilenmiyor. Benımle özelden iletişime geçerse süper olur. Youtube da beni seveniniz vardır...