Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Reis kaza olacaksa olur zaten durduğun yerdede araba gelip çarpabilir benim isteğim öyle basıyım uçıyım değil onu anlatmaya çalıştım bana kalırsa 30 la gitmek daha tehlikeli düz yolda sola döneceğim sol a yanaşmam lazım adam soldan 60 70 geliyor mecbur bekliyorsun bazısı korna çalıyor bisikletin...
İkna edebilsem ne uzun yol yapacağım ne hız zaten 90 100 ü geçmiyor motor . Teker yapayım vs zaten yapmam bunu ailemde biliyor ama anlamadım neden istemiyorlar
Arkadaşlar merhaba 16 yaşındayım 164 boy 54 kiloyum başlangıç motoru olarak drift l almayı düşünüyorum kask ve ekipman önerisi istiyorum sizden birde ailem motor almama karşı oysaki 2 senedir 30 u bile geöemyen bisikletle yollarda trafiğin içindeyim az çok aşinayım bisikleti istememe sebebim hız...
Yeniyim konu oluşturamıyorum yardım edin.
1758136265
Arkadaşlar sadece bu konuda oluşturanildim diğerlerinde yapamadım
1758136351
Ekran görüntüsü yüklemeyide bilmiyorum öğretirseniz göstereyim
Çok özür dilerim konudan alakasız ama yeni konu başlatamıyorum mesajı yazıp yeni konu aç diyorum onaylandıktan sonra paylaşılacaktır diyor yeniliyorum öesaj yok oluyor 3 kere tekrarladı aynı şey.