Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Google maps kullanıyorum, Motorsiklet seyahati yaparken mesela bir köye gidicem sürekli ana yollara sokuyor. Mesela normalde 40km gideceğim yolu uzatarak 50-60km yapıyor ana yola vs. sokarak. En kesitrme köy yolundan gitmek istiyorum onu ayarlamak epey zor.
Şehir içinde aynı 5km lik bir yere...
Kaskımın çene korumalığı olmadığı için rüzgar geçiriyor bir gözlük kullanmam gerekiyor. Çene korumalı kask al falan demeyin kaskın içinde zor nefes alıyorum astımdan dolayı. Rüzgar geçirmeyen güzel çok abartılı sırıtmayan kullanışlı bir gözlük arıyorum. Bu model çok hoşuma gitti. 4 ayrı lensi...
Motorsikletin içine gizlenebilecek aküye bağlanan GPS takip cihazı arıyorum.
Öncelikle şunu sorayım tavsiye edermisiniz ? Tavsiye ederseniz hangi cihazları tavsiye edersiniz ?
Bu cihazlara sim kartı takmak zorunlu mu ? Takılıyorsa her ay internet paketi yüklettirmek gerekiyor mu ? onuda...
Umarım konuyu doğru yere açmışımdır
Honda PCX uyumlu iridyum buji arıyorum.
Ne yazık ki inernette honda pcx ile uyumlu olduğunu iddaa eden bir sürü buji çeşiti var ve honda pcx kullanım kullavuzundada hangi buji ile uyumlu olduğunu bulamadım.ne yazık ki NGKnın kendi sitesindede ilginç bir...