ismaileren kullanıcısının son içeriği

1. ismaileren

2.inci sahibinden satılık temiz Harley Davidson

2.inci sahibinden temiz Harley Davidson İlan No: 963933095 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-harley-davidson-2.inci-sahibinden-temiz-harley-davidson-963933095/detay
  2. ismaileren

Harley Davidson için bir devrin sonu

Motosiklet tarihinin en uzun soluklu motosiklet modeli olan Sportster 1957 yılında başladığı hayatını 2020 yılı itibariyle tamamlamış oldu. Harley 2021 yılı modellerinde Sportster S diye bir model tanıttı ama bu motor 63 yıllık Sportster serisi ile bence ismi haricinde hiçbir benzerliği yok...
  3. ismaileren

Malum sitede yeni bir motor ilanı verme yöntemi !

Malum sitede yeni fark ettiğim motor ilanlarını var. Bunlar yeni olabilir veya ben yeni fark etmiş olabilir. ilan sahibinin "tüm ilanları" kısmına ulaşamıyorsunuz. bu yüzden ilan sahibinin 1 adet ilanı mı var, 100 adet ilanı mı var göremiyorsunuz. özellikle fiyatı şişirilmiş ilanlarda bunu çok...
  4. ismaileren

Motosiklet için çekme karavan

Merhaba arkadaşlar; Motosikletler şöyle bir çekme karavan yapan veya yapabilecek beceride olan bir yer var mı bildiğiniz?
  5. ismaileren

Akü neden boşalır?

Merhaba arkadaşlar Motorumun aküsü yeni. Aküyü şarj ediyorum. Ama motor yattığı yerde aküyü 1 hafta 10 gün gibi bir süre içinde aküyü boşaltıyor. Bunun sebebi ne olabilir. Teşekkür ederim
  6. ismaileren

Bol Aksesuarlı Harley Davidson XL1200C

BOL AKSESUARLI XL1200C İlan No: 92865735 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-harley-davidson-bol-aksesuarli-xl1200c-928657356/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-harley-davidson-bol-aksesuarli-xl1200c-928657356/detay
  7. ismaileren

Niye zamlardan yakınıyoruz?

Gerçekten niye zamlardan yakınıyoruz. Yakınmamız gereken şeyin motosiklet fiyatları olmadığını bir örnek ile açıklayayım. ABD'DE bir lokantada bulaşık yıkayan birisi saatliği 11$ ile çalışıyor. Haftada 45 saat çalışma ile aylık yaklaşık 2156$ dolar kazanır bulaşıkcı. Orada Honda NC 750x...
  8. ismaileren

Kask Tercihi (Nolan N87 veya Shoei NXR )

Merhaba arkadaşlar uzun yolda beni rahat ettirecek bir kask arayışım var. Bu 2 kask kask arasında kaldım. Kış veya yaz , uzun yolda (en az 3 saatlik yolculuklar) hangisi daha rahat ettirir. Veya bu ayarlarda önerebileceğiniz başka kask var mıdır? teşekkür ederim. Herkese iyi bayramlar
  9. ismaileren

Honda Rebel 1100 - Bize gelir mi? Gelse ne güzel olurdu

ABD'de Honda yeni bir cruiser çıkarıyor. Rebel 1100 Afrika Twin motoru var üstünde. DCT şanzıman var. Crus kontrol var. ABS var. orada NC750x DCT fiyatı 9.000 $, Africa Twin DCT fiyatı 15.200 $ Bunun DCT'li fiyatı 10.000 $ yani bence fiyatı da çok makul. umarım gelir
  10. ismaileren

Kask buğulanma sorunu

Merhaba arkadaşlar. eski kaskın çok gürültülü olduğu için sessiz kask araştırması yaptım ve LS2 FF323 aldım. Kask gerçekten çok sessiz ama çok aşırı buğulanma yapıyor. Buğu camına rağmen buğulanmanın önüne geçemedim. Bu havada buğu camı olmadan en fazla 1-2dk, buğu camı ile en fazla 10dk...
  11. ismaileren

Motorun çalışmama sebebi ne olabilir? Bunu nasıl giderebilirim.

Merhaba arkadaşlar. bu karantina döneminde motoruma neredeyse 1 aydır binemedim. Dün çalıştırmak istediğimde şöyle bir durumla karşılaştım. VIDEO hata kodu okuması yaptığımda; b2151 "Left Rear Turn Signal Output Open" b2156 "Right Rear Turn Signal Output Open" hataları çıkıyor ekrana...
  12. ismaileren

Kaskınızı her zaman kullanıyor musunuz?

1-) Evet,onsuz motorumun üstüne oturmam. 2-) Evet, ama sadece yasal zorunluluk olduğu için 3-) Hayır, her zaman değil. Nereye ve nasıl gittiğime bağlı olarak değişir. 4-) Hayır, kask olayı bana göre değil. Zorunlu kalırsam nazi kaskı ile idare ederim.
  13. ismaileren

XV 1900 - VN 2000 - Electra Glide ? Hangisi? ve Neden?

Merhaba arkadaşlar. Cruiser arayışım devam ediyor. Bu 3 motor aklımı iyice kurcalıyor. Sizce hangisi ve neden? Fikirlerinizi duymak isterim. teşekkür ederim YAMAHA XV 1900 KAWASAKI VN 2000 HARLEY DAVIDSON - ELECTRA GLIDE STANDARD
  14. ismaileren

Harley Davidson Ultra Classic Electra Glide'ı nasıl bilirsiniz?

Merhaba arkadaşlar, Şu ilandaki motoru almayı planlıyorum. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-harley-davidson-akgun-motorlu-araclar-harley-davidson-ultra-classic-electra-583232023/detay Genel olarak bu model ve özel olarak ilandaki motor hakkındaki fikirlerinizi bekliyorum...
  15. ismaileren

2014 model, düz vites, Honda NC 750S

zengin-aksesuarli-nc-750-s

Yeni mesajlar