Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu işletme ile ilgili birçok şikayet var nette. Geçen burdan bir abimiz bana özelden msj atip Pulsar için bazı parçaları nereden bulabilirim dedi. Bende müsaittim ve netten bakıp 1-2 yerin telefonunu verdim. Bi bak anlaş ona göre istersin parçayı abi dedim. Aramış sitede 900 küsür yazan parça...
sarı siteye baktım. 235-bin yazılmış. tamam tarz meselesi ama benim bir yakınım 2020 model R25 aldı o rakama. her ne kadar r25 sevmesem de japonlara yakın fiyatlarla piyasada tutunması zor. tek silindirli yap dominara f250ye n250ye tvsye rakip ol arkadaş. 235 nedir abi.
Herkese saygı ve selamlar. Aranıza yeni katılıyorum desem yalan olur. Sürekli girip okuyordum. Sohbetlerinizi şakalaşmalarinizi az daha koy YBR al diyişlerinizi😀
Velhasıl yaş 35. Bursa'da yaşıyorum. Ama mecburi ikamet olarak. Depremden sonra Antakyadan buraya gelmek zorunda kaldık. Ufaktan bir...