Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dün dragstarımla günübirlik ankara seyahati geçirdim ancak sele beni çok rahatsız etti hala maaaabadımm acıyor :cherry: jel kaplatan oldu mu yada çözüm müdür?maliyet ne kadardır.ya da başka alternativ varmıdır
Evet arkadaşlar hepimiz motor kullanıyoruz.kimimizin zevki kimimizin işi motor kullanmak.motoru kullanırkken şahsım adına söleyeyim her ekipmanımı kullanırım.hiç şuana kadar eksik ekipmanla bakkala daha gitmedim.mevzumuzdaki arkadaşın yanında trafik sıkışınca durdum kaskın kafanda olması...
nasip olursa bir dragstar almak istiyorum ama sport mu classic mi karar veremedim hoş aralarında ne fark var onu da çözemedim ya ::facepalm1:: sizce hangisi ve neden??
motosikletine bi xenon uygulaması yapan var mı?ben aşağıdaki ürünü düşünüyorum ama avantajı ve dezavantajı ne olur?daha azmı aküden harcar daha çok mu?görüşleriniz nelerdir...
merhabalar.motoruma aşağıdaki üründen aldım montajını yapacağım ama sizlerin tecrübelerinden yararlanmak isterim.sitede bi iki konu var bununla ilgili ancak konular çok eski olduğundan resimler açılmıyor.röle şartmıdır?ayrı bir anahtar yapmak daha mı iyi.elektrik tesisatına çok yüklenmiş...
internette dolanırken aşağıdaki ürünleri gördüm.bilindiği üzere gv 250 de vitesler görünmüyor.bu ürün derde çare olur mu?diğeride kış günlerinde işimize yarar mı yoksa fantaziden öteye geçmez mi?
http://www.banggood.com/Motorcycle-Display-Digital-Gear-Indicator-p-949456.html...
ilandaki motoru almak istiyorum.fikirlerinizi beyan ederseniz sevinirim.motor 2011 model bir önceki kasa.bu kasa çok hoşuma gidiyor.sahibi 6 cı ayda almış ama genelde 125 ler acemilik için düşünülen motorlar olduğundan kötü niyetli düşünmüyorum.son olarak 4,500 tl ye bırakıyor...
merhabalar ismim ismail zonguldaktan katıldım aranıza.bir motosiklet almak istiyorum kimine göre orta yaş bunalımındayım kimine göre hayallerimin peşindeyim.şimdiden hepinizle tanıştığımıza memnun oldum.