ironwolff kullanıcısının son içeriği

1. I

virago 535 kullananlar bi yardim ederse

Yeni motor bakıyorum ve virago 535(1993) su an butceme göre baktığım motorlardan en sevdiğim motor . Ama kime sorsanlm sıkıntı cekersin alma diyor yok parça sıkıntısı yok model eski daha önceki sahipleri nasıl kullanmışlar bilemezsiniz bi parça siparişi verirsin 40 gün sonra gelir gibi şeyler...
  2. I

Debriyaj balatası biterse nasıl etkisini gösterir ?

Herkese iyi Forumlar. evet arkadaşlar sorum açık lütfen her ağzı olan değil bilen arkadaşlarımız yardımcı olsun ki kimsenin kafası karışmasın . :cat:
  3. I

Motor Boğulduğu Zaman nasıl belirtileri olur?

Motorumla jigle açık yola devam ettiğim için kendi düşüncem motor boğuldu.(fazla benzin pompalanıp gerekli yakma işlemi yapılmadığı için) Ama benim sorum eğer motor boğulursa ve vurdurmaya çalışırsak motor gaz yemezse yine motor boğulduğundan dolayı mıdır yoksa başka bir sebepten midir ? Acil...
  4. I

Çin malı chopper diye tamircilerin uğraşmam demesi

:pr: Arkadaş sanki adamların hakkını yiyormuşum sanki el emeğinin karşılığını vermiyormuşum gibi tavırlarla davranması veya uğraşacak vaktim yok demesi çıldırtıyor beni. Ulan dangalak senin işin tamircilik tamirini yaparsın anlıyorsan eğer karşılığı neyse alırsın sonra devam edersin. Neyin...
  5. I

Mont Önerisi

Herkese iyi forumlar. Arkadaşlar motosiklet montu alacağım ve çok kararsız kaldım. Bütçem 200-300 arası venom ve mine markalarına baktım mine 200 tl dediler venoma 240 dediler ama istediğim tarzda değiller . Biliyorum mont için bütçem istediğimi almaya yetmeyebilir ama sizlerin önerisini almak...
  6. I

Soğuklar Başladığından Beri Motorum Marş Almıyor.

Herkese iyi akşamlar . Motorum soğuk havalar başladığından beri uzun süre soğukta bekleyince marş almıyor. Marşa bastığımda akü gstergesi 0 a iniyor ve elektirik akım sesi gibi bir cızırtı sesi(tık tık) geliyor. Motorcuya götürdüm aküden dolayıdır dedi ben zannetmiyorum dedim ama ondandır o...

Yeni mesajlar