Iron&Road kullanıcısının son içeriği

1. Iron&Road

Elveda 2 teker

çok geçmiş olsun, hayırlısı olsun diyelim.
  2. Iron&Road

300k Bandında Royal Enfield Himalayan Alınır Mı? Royal Enfıeld Servis Ağının Son Durumu Nedir?

Himalayan benim de radarımda. Evet 650 cc bandında bir motor uzun yolda daha keyifli olur ama 2.el motorlara hiç sıcak bakamıyorum. Himalayan/Royal Enfield oldukça dayanıklı. Tek olayı egzotik değil. Çok allı pullu değil. Bence de bu bir artı. Dayanıklı olsun, düşsün kalksın, kirlensin tam...
  3. Iron&Road

TR'de cruiser, scrambler, cafe racer motor tercih edilmemesi

anlaması gerçekten çok zor. kendi elleriyle piyasayı durduruyorlar. misal svartpilen 801'i kim alır? çoğunlukla 401/250 kullanıcısı cc yükselteceği zaman buna geçmek isteyebilir. Yani kitlesi zaten önce elindekini satabilmeli ya da takasla verebilmeli ki 801 satılsın. Şu ana kadar hiç satıldı...
  4. Iron&Road

Royal Enfiled güzel marka ben de beğeniyorum ama fiyat konusunda kesinlikle haklısınız. Aynı oynamayı ktm/husqvarna grubu da yaptı. bu marka motorların piyasası ne şu an kimse bilmiyor bence. bir gün 350bin bir gün 300bin nakit. Çok saçma oynamalar yapılıyor. Olmayan kampanyaları kampanya gibi...
  5. Iron&Road

pek çok sebebi var, ekonomik, ikinci el satış kaygısı, bu tarz custom motorların işlerinin daha fazla özen istemesi vs vs. ama bence toplum baskısı en büyük sebebi. bizim toplumun her konuda önüne 2-3 seçenek koyulur, o seçenekleri seçenler de kendi arasında bir fanatizme tutulur. o paraya bunu...
  6. Iron&Road

Büyük İkilem - CB650R mı Street Triple 765 R mı?

street triple cb650r'a kıyasla çok daha zevkli, heyecan verici bir motor ama yukarıda bahsedildiği gibi spesifik parçaları çok pahalı olacaktır. Onun dışında çok büyük bir kriter yok bence. gönlünüzden geçeni alın derim. tabi sırf parça vs için de motor seçilmez. sonuçta commuter değil, hızlı...
  7. Iron&Road

-12 derece sürüs yapan varmı ?

malesef termal içlik ve balaklava çözüm olmayacaktır. Ben geçen hafta Uludağ civarında -4'te sürüş yaptım. Elcik koruma, ısıtma vs yok, motor naked ama termal içlik + kar kıyafeti(polar) + rüzgar ve yağmur geçirmez mont + polar kar maskesi + iç eldiven taktım açıkçası 40dk sonra üşüme başlıyor...
  8. Iron&Road

Hangi zincir yağı

Duruma göre 300-500 km arası zincir temizse yağlayıp devam ediyorum. 1000km civarı ise temizleyip yağlama yapıyorum. Zincir drd. Orijinal zincir sürekli gevşediği için değiştirmiştim. Şimdiye kadar putoline ve motul kullandım. Motul daha iyi bana göre. Temizleme spreyi ve yağı güzel çalışıyor...
  9. Iron&Road

Diğer Husqvarna 401 Svartpilen

Herkese merhaba, Ben de yaklaşık 2 yıl svartpilen 401 kullanıcısı olarak yazayım :) 2 yılda 13.000km yol yaptım. Kilometrenin çoğunluğu uzun yolda ve hepsi artçı ile sorunsuz, sıkıntısız geçti. İstanbul - Çanakkale, İstanbul - Bursa, İstanbul - Bodrum, Bodrum - İstanbul vs derken 2 sene...
  10. Iron&Road

Motor bitti, ya toplayacağım ya da yeni motor...fikirleriniz?

Merhaba arkadaşlar, Biraz hikayesi ile giriş yapacağım affınıza sığınarak 29 Ekim 2014 yılında arora avantgarde 150cc modelini satın aldım. plaka ruhsat dahil 2.200 tl ye mal oldu bana. Bugün geldiğimiz noktada vuruntu sesi geliyor ve sanırım segman, yatak artık her neyse ömrü doldu. Burada...
  11. Iron&Road

A rh + kan aranıyor

Merhaba arkadaşlar, Yakınım 18 Nisan günü Kartal Devlet Hastanesinde ameliyata girecek ve 4 farklı kişiden a rh + kan temin etmemizi istediler bu tarihe kadar. Yakınlarda olan yardımcı olabilecek olanlar varsa yardım edebilirseniz çok sevinirim irtibat: 0531 859 74 28
  12. Iron&Road

Acil Lastik Yardim

Arkadaslar, lastik patladi on arla degistiricem ama michelin pilot mu yoksa pirelli mi almaliyim? Istanbul yagmur camur icin en ideali hangisi olur? Pirelli kadikoyde satan bir yer var mi? ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:22 ---------- Yoldayim...
  13. Iron&Road

Kask Kaza İstatistikleri

Merhaba arkadaşlar, Şöyle bir görsel buldum nette gezinirken. ilgili site: http://motorbikewriter.com/crash-statistics-motorcycle-helmets/ Icon markasının yeni çıkarttığı bir kask aslında, yarı açık kask üretmelerine rağmen bu şekilde bir tasarım da yapmışlar. Sonuç olarak en çok hasarı...
  14. Iron&Road

Bobber / Cafe Racer ayna arayanlar

Arkadaşlar, Malum sitede böyle bir ilan var, bkz.(226689052) satın aldım tavsiye ederim. Kişiyi tanımıyorum yanlış anlaşılmasın:queen: bu tarz aksesuarlar pahalı oluyor genelde 120 tl civarıyken, burada 69 TL tavsiye ederim. Parça arayıp bulamayan varsa belki işini görür.
  15. Iron&Road

Tel Jant Nereden Alınır?

Merhaba, ön/arka 18 inç tel jant arıyorum ama ön disk arka tambur olacak şekilde bu ölçülerde bulamıyorum. Tüm interneti gezdim diyebilirim ama bulamadım. Gerekirse jant/lastik olarak ta satın alabilirim zaten lastiklerimi de değiştirmem lazım, ancak nereden nasıl bulurum bilenler bir yol...

Yeni mesajlar