irfanaltınay kullanıcısının son içeriği

1. irfanaltınay

Paneuropean aranıyor ! ! ! !

Arkadaşlar 2005 ve üzeri honda ST1300 Paneuropean arıyorum. İlgilenirseniz sevinirim. 0 272 223 44 05 irfan
  2. irfanaltınay

Honda shadow 750 egsoz yardımı...

arkadaşlar motoruma egsoz yaptırmak istiyorum.2004 shadow VT750ACE. nerede kim yapar bilen varsa ve bildirirse çok çok sevinirim.afyonda bu işler malesef çok zor oluyor her açıdan :( şimdiden teşekkürler...
  3. irfanaltınay

Honda Shadow Bilgi Paylaşımı

Selam arkadaşlar... Öncelikle bi yoklama alalım kimler var shadow kullanıcısı? * irfan altınay 2004 krem-siyah... * Yılmaz başer 2006 Siyah * ?? * ??
  4. irfanaltınay

2004 Honda Shadow VT750C

2004 model 15700 KM.de hatasız bakımlı sıfır ayarında.. Renk:Krem-siyah Extraları: *GİVİ ön cam *GİVİ sert plastik kilitli yan çantalar *GİVİ sırt dayama *Elcik püskülleri Ciddi alıcılar [email protected]'dan mail atabilir... *************************************************...
  5. irfanaltınay

CBR 600 F için DEVİL egsoz arıyorum...

Arkadaşlar 2006 model 600 F için devil marka egsoz arıyorum. Yada sıfırını nerden alabilirim bi yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.
  6. irfanaltınay

CBR 600 F egsoz için acil yardım

eksoz almak ııstıyorum ve devilde karar kıldım ama eksoz gırışındekı müşürü iptal etmeden nasıl baglayacagım yada ıptal edersem ne zararı olur bılmıyorum yardımlarınızı ıstıyorum..
  7. irfanaltınay

Çok acil!!! Honda Shadow yardım...........

Arkadaşlar 2004 model bi shadow almak üzereyim yanlız alacağım model VT750 C2 ' ymiş.. Bu modelin güncel VT 750 C4 ' ten farkları nelerdir?? Bildiğim kadarıyla C2 zincirli C4 şaftlı... Bunun haricinde teknik olarak ya da boyutlar olarak bi fark var mı??
  8. irfanaltınay

Roadstar 250 CC egsoz yardımı

Arkadaşlar nasip olursa önümüzdeki hafta Bisan Roadstar'ım geliyor.. Ben egsozlarını değiştirmek istiyorum nereden bulabilirim ? Ya da bildiğiniz iyi bir motor egsozcusu varmı? Teşekkürler.
  9. irfanaltınay

Bisan Roadstar 250 cc - Regal Raptor Dadw 250

Arkadaşlar kararsız kaldım.. Bu iki motordan hangisi alınabilir? Servis-yedek parça konularında hangisi iyidir? Su soğutmalı mı olmalı hava soğutmalı mı?( çok uzun yolda kullanılmayacak,şehir içi kullanılacak..) 2.el değerleri nasıl olur? Aldığımıza değermi??
  10. irfanaltınay

seçim için yardım

Arkadaşlar keewey'in yeni modeli "land cuiser" mi yoksa bisanın yeni modeli 250llik chopper mı iyidir fikirlerinizi bekliyorum... teknik özellikleri hemen hemen aynı...
  11. irfanaltınay

selamlar

merhabalar afyondan irfan. motorssiklet merakım uzun zamandır mevcut.geçen sene kanuni tiger'ım vardı sattım bu sene bi tane daha almak istiyorum ama modeline motorsiklet fuarında karar vereceğim. modifiye merakım da aynı derecede hatta bir otomobil sitesinde (isim vermem doğruolurmu...