Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel bir cumartesi akşamı oldu.LUna parkı iyi geldi sonrasında sahildeki çimlerin üstünde zenciyle beyazıyla(gofret) :):queen::queen::queen::queen::queen::cat::cat: güzel ziyafet cekmek.Halukulade güzel arkadaşlarla kaynaşma yani sıcak dosluklar kuruldu.Hepsine teşekkkür...
Arkadaşlar cbr 125r km teli koptu internette bir türlü bulamadım.tanıdığım tamirci arkadaşlardada yok fiyatı bilmiyorlar bilen varsa yardım.teşekkürler
Motorumla ufak bir kaza yapmıştım.Parca almak için bahceli evlere gittim ve ordan parcamı aldım alırkende bir tanede arka lastik aldım.
Elimde kaskım arka lastik lastiğin içinde ön camurluk:) Yayladan E 5 doğru yürüyorum metrobüse binecem biraz uzak kaldırımdan yürüyorum.
Yanımdan bir motorcu...
Nedir bu köpeklerden cektiğimiz abi ya bügün onlar yüzünden kaza yaptım.:)Bu sabah dolapderedn taksime cıkıyordum.pzar vardı pazarın alt sokağından cıkayım sokak baya ıslakyavaş gidiyorum.bi baktım yandan bir köpek fırladı tırsladım ama:) gne soğuk kanlı davranmaya çalıştım.Ama abi olacak gibi...