İnazuma1 kullanıcısının son içeriği

1. İ

Krank Kitleme

Allah'ın selamı üzerinize olsun 2 farklı Wr250r ile uzunca bir süre offroad yaptıktan sonra onroad için ucuzundan bir Crf250l ve offroad için special motosiklet almaya karar verdim. 2013 76 binde bir Crf250l yi piyasasının çok altında vakti geldiğinde komple motor yaptırırım sıfır bloklu bir...
  2. İ

Headers kesme biçme birleştirme..

Selamlar arkadaşlar Elimdeki komple orjinal egzozun tüpünü keserek leovince sbk egzozumu ve orjinal egzozumu tak çıkar haline getirmek istiyorum. Komple egzoz almamamda bi kaç sebep var , birincisi böyle daha pratik olacak. İkincisi motosikletimde exup var. Exup iptal edilince arıza veriyor...
  3. İ

Sarsıntı önleyici özelliği olan kamera

Herkese selamlar.. Arazi şartlarında kullanmak için kamera bakıyorum. Gopro 7-8 harici bildiğim g-eye900'de vardı bu özellik fakat dechatlon satışını bitirmiş. Bütçe dostu, izleyeni yormaması için sarsıntı önleyici özelliği olan kamera önerisi varmıdır?
  4. İ

Çanta(topcase) kararsızlığı

250cc hafif enduro (wr250r) motosiklete senede 1-2 kez 2000km+ uzun yol, ayda bir kamp, şehir içi nadiren ihtiyaç duyacağım şekilde kullanım tarzıma uygun çanta araştırıyorum. shad - kappa-givi gibi markaların çantalarına bakıyorum, bu sefer bunlara bu parayı vereceğime yerli alüminyum çanta...