Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba başlık biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Bu hafta motoruma egzos taktırmaya karar verdim.Maslak civarında çalışıyorum ve son bir haftadır her akşam bir aksiyon yaşıyorum.
En son 3 gün önce şeridim de giderken bir arabanın üstüme çıkması ile artık bu işi kafama koydum.
Araç...
3 Gün önce dikkatimi çekti bir çok motorize ekip, her köşe başında mutlaka 3 veya 4 kişi, hatta bazı noktalarda 6-7 kişi.
3 gün önce dikkatimi çekti HDP binasına olan saldırıdandır diye düşündüm. 2 gündür akşama doğru gözlemleriyorum inanılmaz fazla polis var ve çevirmelerin ardı arkası yok...
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır kask almayı düşünüyordum kafamda 500-600 TL bütçe ile Nolan almak vardı.
Uzun zaman Nolan araştırdım ve bekledim. Bekleme sebebim Nolan'ın N64 serilerinin gelmesi oldu. Firma ismi vermeyim ama 1 ay kadar bu serinin gelmesini bekledim. Özellikle N64 Set Flag çok...
Rüzgarlı Havalarda Motor Kullanımı Hakkında Fikirleriniz (!)
Bugün anadolu yakasında avrupa yakasına geçerken köprü üzerinde rüzgarın sert esmesi ile bir anda neye uğradığımı şaşırdım. :)
Hiç bu kadar savrulmamıştım resmen yan yan gittim, orta şeritten devam edip rüzgarı bloklamayı denedim ama...
Arkadaşlar merhaba katlanabilir plakalık almayı düşünüyorum 45-50 TL civarı bir fiyatı var. Aranızda kullananlar arkadaşlar olduğunu biliyorum nasıl birşey tavsiye edersiniz ? Mymotosiklet'ten beğendim menteşeli, bir sıkıntı çıkarırmı bana ?
Birde anadolu yakasında taktırabileceğim bir yer...