ImLuck kullanıcısının son içeriği

1. I

Motor fuarını beklemek mantıklı mı?

Fuardaki fiyatlar ile magaza fiyatları arasında ne kadar fark var . Fuar hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirler mi?(Motor ve Bisiklet Fuarı -İstanbul):silent:
  2. I

Apachi 200 cc Atv . Manuel vıtes B-)

uzun sure araclara baktım . manuel vıtes 200cc ve spor model fena bir atv aynı motor gibi sadece 2 tekerlek fazla o kadar. :D azı yok fazlası var akar her turlu heyecan yaptım :D:D Şu hastaneden bır cıkım . ılk gun evde dinleneceğim sonra gezecem gezecem gezecem :D . adanada isteyen olursa pazar...
  3. I

Atv motoru ve markaları bilgi.??

atv motorları hakkında tum bılgınızı paylaşır mısınız? otomatık vıtes mı ıyı yoksa manuel vites mi? konu hakkında en ufak bilgisi olan yardım edebilir tesekkurler.
  4. I

Motor markaları vb dayanıklık falan filan yardım

kanunı mondıal kuba apachı marka motor parcaları falan nasıl . Bır yerde okudum kanunı motorları hemen dagılıyormus . dıye . Merak ettım olur mu olmaz mı apachı marka hakkında bilgi verseniz biraz yardım edın mıllet yarrrdıııım :queen::pr:
  5. I

atv alacaz . yardım

Yasım 15 . Lösemi hastasıyım bu yuzden de atv tercih ettik ama hangi marka vb merak ediyoruz yaylada surucem. 150 cc yeter . Max 5000tl butce var .