Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşvikiye de Faaliyet gösteren pizza firmamıza motorla servis yapacak a2 ehliyetli arkadaşlar alınacaktır..
iş imkanları hakkında bilgi almak için
mete bey
0 212 327 60 19
arkadaşlar motorlarımızın birçok plastik ve metal aksamları krom kaplama... bu parçaları sonradan kaplatıpta memnun olan arkadaşlar varmı acaba ? Bende otomobilimin bazı plastik ve metal aksamlarını krom kaplatmak istiyorum..konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yaptırdıkları yerleri ve...
Arkadaşlar 2009 model kymco grand dink 250 motorum gaz verip bıraktığımda sürekli egzosttan patlama yapıp neredeyse 2 karış alev atıyor.. boşta yüksek devirlere çıkıncada siyah duman atıyor.. Ayrıca çalışması da biraz aptal.. hava ayarındandır diyerek hava ayar vidasını tamamen kapattım fakat...
Merhaba arkadaşlar. İsmim ilker. İstanbul beşiktaştan katılıyorum aranıza. Bu zamana kadar sahibi olduğum 1965 model chevy impala 4dr sport sedan ile mutlu mesut yaşarken, artık günlük kullanabileceğim bir taşıt arayışlarım sonucu 2009 model kymco grand dink 250 aldım.. daha önce de kısa süreli...