ilker a. kullanıcısının son içeriği

1. ilker a.

Herkese iyi bayramlar.

Herkese güzel bayramlar :)
  2. ilker a.

21.Mart.Cumartesi günü Edirne'de köfte/ciğer yesek kimler gelir?

@tommygun hocam, Noldu bizim gezi işi? :giggle: Ben mi kaçırdım yoksa?
  3. ilker a.

Hakkını vermeye başladım

Sonunda dün gittim Atabey Peynircilik'e. Dediğin kadar varmış. Yoğurt, yumurta ve 8 paket sert peynir aldım. Peynir hem lezzetli hem de muadillerine göre fiyatı uygun.
  4. ilker a.

Hakkını vermeye başladım

Söylemiştin abi bu peynirciyi, benim haritada kayıtlıymış ama henüz gitmek kısmet olmadı
  5. ilker a.

Hakkını vermeye başladım

Çok güzel gezi olmuş :) Belki bu hafta sonu Sağlamtaş Köftecisine giderim. Çok duyduk adını, bi uğrayalım :) @espresso Neredeymiş o peynir, hangi dükkanda satılıyor?
  6. ilker a.

Motora insanlar oturuyor üstüne branda önerisi

Selamlar, ADV motor sığar muhtemelen. Bende BMW F650 var. Brandanın No: 3 olan bedenini sipariş etmiştim, çuval gibi oldu. Fiyatı da; 899 TL branda, 90 TL de kargo ücretiyle 989 TL'ye geldi. Ekleme yapayım, benim motor soldaki moto çadırda değil, hemen yanındaki brandalı motosiklet. Siyah...
  7. ilker a.

26 Nisan 2026 - Çatalca civarı Çıtır Gezim

Yıllar yıllar sonra gezilere başladım. Motosiklet camiası için küçük ama benim için büyük bir gezi oldu. Yaklaşık 130 kilometre yol yaptım ama 2-3 gün kendime gelemedim; bacaklarım, kollarım her yerim ağrıdı :) Kısmetse bu yaz bol bol gezmek istiyorum, bu yüzden nisan ayında yavaş yavaş gezilere...
  8. ilker a.

Şarjlı lastik şişirme pompası

2.399 TL'ye Hepsiburada'dan aldığım ürünün fotoğrafalarını paylaşayım. Henüz test etmedim. Özellikle akü desteği için aldım. Kutudan bez torbası da çıktı ama kutusuyla saklarım, torbayla uğraşmam. Ürün bu...
  9. ilker a.

Kamyoncunun son videosunu buldumm

Yok hocam, hiç de öyle anlatıldığı gibi kolay değil. Ben hiç beceremedim bu işi. O kadar video izledim, çıplak gözle yapanları izledim falan ama yok, bir türlü beceremiyorum.
  10. ilker a.

Tavsiye için sağol dostum. İkinci sıradaki, daha kuvvetli dediğini alacağım muhtemelen. Çok amaçlı olması aklımı çeldi. Lastik şişirirken o kadar detaya girmiyorum, şişirip binip gidiyorum :) Doğrusu, soğukken yapmak belki ama valla o kadar uğraşamam :) Bu tarz ürünler için tek problem...
  11. ilker a.

Bu ürün 4.000 TL olmuş :) Alsam mı yoksa her seferinde bir benzin istasyonuna mı gitsem bilemedim :)
  12. ilker a.

24 Nisan Cuma Günü Motobike Fuar Buluşması

Bilet ne kadar? 450 TL gibi bir fiyat gördüm, doğru mu?
  13. ilker a.

18 Nisan 2026 Balıkesir - Balya - Yenice - Çan - Bayramiç - Küçükkuyu - Edremit Gezim

Çok güzel bir gezi olmuş, yollar, havanın durumu falan harika :) Konuyu görünce aklıma geldi. Ailem Geyikli tarafında oturur. Motorumu 2013'te aldım, 2014 - 2015 - 2016 civarı, cuma günleri şirketten izin alır, sabah İstanbul - Yenikapı'dan İDO feribotuna atlar, Bandırma'da inerdim. Kafama...
  14. ilker a.

Ekipman Paylaşımı

Eğer talip çıkmazsa, şunlara talibim: 4Riders Monsoon Evo Yağmurluk (XL) (Kullanılmamış) Revit Hipora Eldiven (Kışlık) (XL) Revit Striker 2 Eldiven (Yazlık) (XL) 2 Dizlik 1 Balaklava (Kullanılmamış) Bunlara karşılık, isteyen olursa, ben de İnterkom'umu ücretsiz verebilirim. Yıllar önce...
  15. ilker a.

2017 yılı NORDKAPP gezisi 32 gün süren 26 ülke,85 kent ve sonsuz macera :)

Ne güzel yıllar, ne güzel geziler. Ben de 2018 miydi, 19 muydu neydi, Yunanistan gezisi yapmıştım. Şimdi bırak geziyi, vize randevusu bile bulamıyor insanlar. Döviz kurları almış başını gitmiş :(

Yeni mesajlar